Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 23

Від ініціативної групи «Маскувальна сітка — Чернівці» учні Заставнівської гімназії отримали замовлення для подальшого виготовлення костюма снайпера маскувальної сітки. Гімназисти на уроках трудового навчання разом з учителем З.І.Пазюк  готовий костюм «кікімора» передали волонтерській організації «Буковина — українському війську» (м.Заставна — С.Т.Масловська) — у селище Трьохізбенка Луганської області. 

Дівчатка 8-9 класів власноруч виготовили для воїнів – учасників АТО обереги, які будуть їм нагадувати про рідних, домівку, Україну.  ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Дата: 23.05.2015

Частими гостями учасника Другої світової війни Трифона Дроника бувають учні нашого училища. Напередодні Дня перемоги над нацизмом учасники історично-краєзнавчого гуртка «Ватра» під керівництвом Івана Козака та лідери учнівського самоврядування, за участі соціального педагога Оксани Тофан, заступника директора училища з виховної роботи В.Альохіна, класного керівника групи №8 Марини Василик, привітали шанованого ветерана.     

В.АЛЬОХІН, заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 449 | Дата: 23.05.2015

Напередодні Дня пам’яті і примирення учні ВПУ-24 м.Заставна, які відвідують гурток «Умілі руки» (керівник М.Мулик), взяли участь в організації флешмобу «Квітка пам’яті» з одночасним виготовленням червоних маків, як офіційного символу пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на Сході України у боротьбі проти російської агресії.

Юнаки та дівчата з відчуттям гордості та любові до України виготовили 250 символів, які на урочистій лінійці із вшанування пам’яті загиблих воїнів у Другій світовій війні та у зоні АТО й організували ак ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Дата: 23.05.2015

Впродовж останнього періоду російські та проросійські ЗМІ нас все частіше звинувачують у колабораціонізмі. Ми ж намагаємося розібратися, що це за поняття і чому на ньому так загострюють увагу наші північні сусіди.

Колабораціонізм (співробітництво, зрада) означає співробітництво населення окупованої держави з окупаційною владою та армією ворожої держави.

Цей термін вперше з’явився у Франції, коли частина влади і ще у травні 1940 року відмовилася від опору агресії Німеччини і стала на шлях співробітництва з нацистським урядом. До них приєдналися ... Читати далі »

Переглядів: 416 | Дата: 23.05.2015

Нещодавно Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин побував у м.Новодністровськ, де ознайомився з ходом будівництва та монтажу заключного гідроагрегата №3 першої черги будівництва Дністровської ГАЕС.

В огляді виконання робіт на станції також взяли участь в.о. Голови Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк, голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Куліш, генеральний директор ПАТ «Укр­гідроенерго» Ігор Сирота, керівн ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Дата: 23.05.2015

16 травня голова районної державної адміністрації Ю.Кітар та начальник управління економічного розвитку та інфраструктури І.Димка  зустрілися з директором Кострижівського комбінату будівельних матеріалів  К.Кондратюком та  потенційним інвестором  у розвиток цього підприємства П.Маловічко.

На зустрічі йшла мова про подальшу роботу підприємства та його модернізацію.

«Ми завжди підтримуємо тих інвесторів, які готові створювати на Заставнівщині робочі місця та платити податки до нашого бюджету», – сказав Юрій Васильович. Також очільник району наголосив, що інвестори можуть розраховувати на всебічну підтримку та сприяння з боку влади: «Ми працюємо над тим, аби район був привабливий для бізнесу, а тим більше для системного бізнесу».

17 травня в залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч голов ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Дата: 23.05.2015

У м.Заставна розпочала роботу ініціативна група, до її складу входять: приватний підприємець, керівник центру нетрадиційної медицини «Горицвіт» Віктор Фуштей, депутат міської ради, підприємець Василь Радиш, заступник директора Заставнівської гімназії Ніна Зубик, заступник Заставнівського міського голови Віктор Ткач, головний редактор Заставнівської газети "Голос краю" Майя Калин. Основне завдання, яке поставила перед собою ініціативна група — це підготовка необхідного проекту з облаштування спортивних майданчиків біля гімназії та загальноосвітньої школи в м.Заставна, на яких діти та молодь зможуть не тільки бігати, але й займатися на спортивних стаціонарних снарядах, грати в футбол, баскетбол, волейбол. Адже здоров’я — це рух, особливо для дитячого організму, що формується та росте. Члени групи запоручилися підтримкою голови Буковинської агенції ініціатив та розвитку Олексія Грушка та його команди, на рахунку якої ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Дата: 23.05.2015

27 травня з 10 до 12 години відбудеться пряма телефонна лінія «Алло, вас слухаємо!». На запитання краян відповідатиме голова районної державної адміністрації Юрій Васильович Кітар.

Телефон: 3-15-93.

Переглядів: 368 | Дата: 23.05.2015

8.30 — Зустріч гостей.
9.00 — Святкова літургія (проводиться у Свято-Миколаївській церкві).
14.00 — Конкурс танцювальних колективів Заставнівського району та виконавців естрадної пісні.
15.00 — Покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку. Урочисте відкриття відзначення Дня міста.
Свято відбудеться на Центральній площі міста Заставна.
Запрошуємо приватних підприємців взяти участь у виставці виробів власного виробництва.
У місцях проведення заходів будуть організовані виставки-продажі сувенірної продукції.
Запрошуємо всіх жителів міста та гостей взяти участь у відзначенні Дня міста.

ОРГКОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ

Переглядів: 367 | Дата: 23.05.2015

Нещодавно, в спортивному залі, відбулася відкрита першість Заставнівської ДЮСШ з настільного тенісу, в якій брало участь понад 50 юних спортсменів Заставнівського району.

Учасників розподілили на 4 вікові групи як серед дівчат, так і юнаків. Старша вікова група — 1998-2000 року народження, молодша — 2001 рік народження і молодші. В цікавій та напруженій боротьбі відбулися всі ігри.

За змаганнями спостерігав та вболівав голова районної державної адміністрації Юрій Кітар, який завжди підтримує розвиток спорту в районі та не пропускає жодних спортивних заходів ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Дата: 23.05.2015

15 травня 2015 року відбулася 40 сесія Веренчанської сільської ради. Головне питання порядку денного — матеріальна підтримка сімей мобілізованих жителів сіл Веренчанка та Яблунівка, яке сільська рада розглядає вдруге.

У червні 2014 року вперше це питання порушив сільський голова В.Бойчук і тоді виплатили по 1500 грн. кожній із шести сімей військовослужбовців. Незважаючи на те, що в країні фінансова криза і це відобразилося на сільських бюджетах, вдруге сільська рада прийняла рішення про виділення допомоги сім’ям і 5 односельчанам, які зараз служать у лавах Збройних сил України за мобілізацією — по 1300 грн. кожній. Надалі сільська рада продовжуватиме цю роботу.

 

Переглядів: 390 | Дата: 23.05.2015

Чорна, жахлива звістка прилетіла в оселю працелюбної вікнянської родини Манолія та Марії Бабухів — під час несення служби у Львівській області від інфаркту міокарда помер учасник АТО, рядовий 24-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, найкращий син — надія та опора батьків, любимий брат та дядько Василь Бабух. З глибокою шаною та сумом, схиляли голови перед згорьованою родиною односельчани , побратими бійця, ті, хто знав та спілкувався з Василем. 

Щирі співчуття рідним висловлювали голова райдержадміністрації Юрій Кітар, його перший заступник Василь Молдован, голова районної ради ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Дата: 23.05.2015

Іларій Іванович Карбулицький — український журналіст, письменник і педагог, брат поета, перекладач Володимира Карбулицького. Народився 17 травня 1880 року у Горішніх Шерівцях. Педагогічну освіту здобув у Чернівецькій учительській семінарії.

Студентом І.Карбулицький співав у церковному хорі. За це хорист отримував грошову допомогу від православної консисторії. Тут  же талановитий студент керував прекрасним квартетом, яким щиро захоплювався славетний С.Воробкевич.

Під час навчання в семінарії І.Карбулицький зблизився з О.Маковеєм, який читав їм українську мову і літературу. У 1899 році О.Маковей ознайомив своїх студентів з виставкою маляра Миколи Івасюка, що була влаштована у промисловому музеї. Саме тоді М.Івасюк закінчив свій славетний твір «В‘їзд Богдана Хмельницького в Київ».

З початку 1903 року «Руська школа ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Дата: 23.05.2015

У 2015 році український народ відзначає історичну дату — 70 роковини Перемоги над німецьким нацизмом. Усім відомо, що Друга світова війна була однією з найжорстокіших ХХ століття. Вона принесла в оселю моєї бабусі Ганни Василівни Бойчук тяжке горе. Спочатку, в 1941 році, не повернувся з війни її зять — Микола Петрович Щербак. Йому було 27 років. А в лютому 1945 року бабуся Ганна одержує похоронку, так зване «Извещение», що під Кенігсбергом загинув її старший син — Василь Матейович Бойчук. Через кілька днів бабусі знову вручили похоронку про те, що в Москві, у військовому госпіталі, помер її двадцятирічний син — Степан Матейович Бойчук. Далі вона жити не могла, бо вже не мала на кого чекати з фронтових доріг. І того ж 1945 року бабуся Ганна померла від тяжких страждань за своїми синами. Той, хто сьогодні Степанів ровесник, може серцем відчути ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Дата: 23.05.2015

Регіональне відділення Фонду державного майна України у Чернівецькій області продовжує роботу із вивчення попиту на об’єкт незавершеного будівництва державної власності — двоквартирний житловий будинок разом із земельною ділянкою, розташований за адресою: пров.Буковинський,2, смт.Кострижівка, Заставнівського району, Чернівецької області, який перебував на балансі ліквідованого ВАТ «Цукровий завод «Хрещатик», та запланований до приватизації на 2015 рік наказом ФДМУ від 04.03.2015 №284. 

Зацікавлених потенційних інвесторів просимо звертатися до управління економічного розвитку та інфраструктури районної державної адміністрації за телефоном: 3-19-89.

Управління економічного розвитку та інфраструктури райдержадміністрації

Переглядів: 456 | Дата: 23.05.2015

Акція, ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. Під час проведення прийматимуть та передаватимуть до бібліотек Збройних сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил. Координатор — Національна парламентська бібліотека України, співкоординатори — обласні універсальні наукові бібліотеки, Публічна бібліотека імені Лесі Українки м.Києва. 

В акції братимуть участь: бібліотеки сфери управління Міністерства культури України, Національна історична бібліотека України, Національна бібліотека України для дітей, Одеська Національна наукова бібліотека ім.М.Горького, Державна бібліотека України для юнацтва, Харківська державна наукова бібліотека імені В.Короленка, публічні бібліотеки усіх ре ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Дата: 23.05.2015

І група, І коло
24.05.2015, ІІ тур
Кострижівка — Дорошівці
Заставна — Василів
Чуньків — Юрківці
Кадубівці — Бабин (початок о 16 годині)
Репужинці — Веренчанка

ІІ група
Баламутівка — Горошівці
Шубранець — Васловівці
Горішні Шерівці — Боянчук (початок о 15 годині)
Вікно — Ржавинці
Погорілівка — Задубрівка
Малий Кучурів — вільні.
... Читати далі »

Переглядів: 409 | Дата: 23.05.2015

РЕЗУЛЬТАТИ ІГОР 17 ТРАВНЯ І КОЛО

І ГРУПА, І ТУР
Репужинці — Кострижівка (2:1)
Дорошівці — Заставна (1:1)
Василів — Чуньків (4:0)
Веренчанка — Бабин (7:1)
Юрківці — Кадубівці (гра не відбулася)

ІІ ГРУПА
Задубрівка — Малий Кучурів (0:1)
Ржавинці — Погорілівка (1:0)
Боянчук — Вікно (0:1)
Васловівці — Горішні Шерівці (7:0)
Горошівці — Шубранець (гра не відбулася)
Баламутівка — вільні.

Переглядів: 497 | Дата: 23.05.2015

Істерика — іншого слова важко знайти! — яка піднялася після повідомлення про те, що іноземний фахівець Саша Боровик не отримав посаду в українському уряді, не має аналогів. Мов вогонь бурятську тайгу, охопив інформаційний простір вал злоби до власного уряду та його голови. Миттєво сформувалися наступні тези: по-перше, ображений іноземний фахівець був проголошений втіленням усіх можливих чеснот, починаючи від професіоналізму нечуваного рівня, і, закінчуючи захоплюючим подих патріотизмом. По-друге, Яценюк, який нібито посмів його образити, зарахований до сонму ворогів усього нового й прогресивного, а його рішення щодо Саші — останн ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Дата: 23.05.2015

Агрохолдинг «МРІЯ» та «ОТП Лізинг» відновили співпрацю, яка була припинена восени 2014 року у зв'язку з технічним дефолтом, оголошеним «МРІЄЮ». Компанії досягнули взаєморозуміння і підписали нову лізингову угоду, відповідно до якої «ОТП Лізинг» передає «МРІЇ» техніку та обладнання на 2,8 млн. доларів.

Згідно з угодою, агрохолдингу «Мрія» будуть передані техніка та обладнання, вилучені раніше, у зв'язку з невиконанням Компанією зобов'язань попереднього договору. Термін угоди — один рік, з можливістю пролонгації. Переговори щодо повернення решти техніки та обладнання тривають.

 «Наш основний пріоритет – відновити довіру партнерів до Компанії, — говорить Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг» Саймон Чернявський. — Підписання угоди з ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Дата: 23.05.2015

На міжвідомчій нараді, яка відбулася в прокуратурі Заставнівського району 14 травня, обговорювали стан виконання в районі законодавства, спрямованого на захист прав і свобод дітей, профілактику правопорушень у підлітковому середовищі. Нараду провів прокурор району А.С.Никифорук за участі керівників правоохоронних органів та органів виконавчої влади. 

На території регіону кількість кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми протягом 2014 року, збільшилась. Вказане свідчить про недостатньо проведену профілактичну роботу з підлітками на території Заставнівського району.

Акцентовано увагу на активізацію роботи щодо попередження та недопущення продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів.

Відновлення порушених прав та законних інтересів неповнолітніх є ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Дата: 23.05.2015

ВІД СПЛАТИ ВІДСОТКІВ ЗА КОРИСТУВАННЯ ПІЛЬГОВИМИ ДОВГОСТРОКОВИМИ КРЕДИТАМИ ТА ПЕНІ ЗА ПРОСТРОЧЕННЯ ПЛАТЕЖІВ ЗА ТАКИМИ КРЕДИТАМИ 
НА ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ

Кабінетом Міністрів України 29 квітня 2015 року затверджено постанову №245 «Про внесення змін до Положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», розроблену Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Зокрема, постановою про внесення змін до цього Положення, яке відповідно до статті 10 Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні» визначає порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла, звільнено військовослужбов ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Дата: 23.05.2015

Ще за радянських часів інваліди війни, «чорнобильці», інваліди дитинства, батьки і родичі дітей-інвалідів мали право отримувати у власність автомобілі, оскільки наявність транспортного засобу дає можливість значно полегшити життя людей з особливими потребами. 

Подібна  політика  соцзахисту збереглася  до сьогоднішнього дня. На зміну «Запорожцям», прийшли «Таврії», а згодом «Славути». Втім, щоб отримати автівку, людям з особливими потребами доводилося роками стояти у черзі, доволі часто — безперспективно. З часом інваліди ставали все старшими і все більше потребували транспортних засобів, а держава — все біднішою і не мала можливості їх забезпечити. Тому, своєрідним рятівним колом і шляхом безоплатного отримання транспортного засобу  для таких людей, стало законодавчо закріплене в кінці 90-х років, рішення про ввезення автомобіля ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Дата: 23.05.2015

Відповідно до законодавства України, громадянам нашої держави право на соціальний захист гарантується загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням за рахунок сплати єдиного внеску громадянами, підприємствами, установами чи організаціями.

Розмір пенсії за віком залежить від величини страхового стажу і розміру заробітної плати, з якої сплачувалися страхові внески до Пенсійного фонду України. До страхового стажу для обчислення розміру пенсії включаються періоди, за які щомісяця й у повному обсязі сплачені страхові внески до Пенсійного фонду у розмірі не менше мінімального страхового внеску, обчисленого з мінімальної заробітної плати. На жаль, чимало роботодавців просто ігнорують гарантований рівень мінімальної заробітної плати і змушують найманих робітників працювати на невелику зарплату, а часом і зовсім не декларуючи оплату їхньої праці. Бажаючи уникнути зайвих, на їхню думку, витрат, видають працівника ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Дата: 23.05.2015

Відомий буковинський письменник, радіожурналіст Анатолій Томків у Заставнівській райбібліотеці презентував своє друге дітище — книгу "В Євросоюз через Кінашку", яка побачила світ у 2013 році. Наклад — 500 примірників. До неї увійшла 41 новела. Нова робота знаного земляка ілюстрована його власними малюнками та фотографіями. У цій книзі вдало і невимушено поєднуються реалії і містика, славне історичне минуле і мінлива сучасність,  любов і ненависть, добро і  зло, краса природи і людина. Ця багатогранна, різнобарвна палітра життя зображена   письменником соковито й жваво, з неповторним буковинським, гуцульським колоритом, просто і доступно для пересічних читачів. У кожній новелі закладена енергія, думка і душа автора, що відразу відчують читачі. Свою оцінку другій книзі А.Томківа дала і його знана землячка, відома письменниця Марія Матіос: ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Дата: 23.05.2015

Сьогодні дорослі мало читають, і, звичайно, менше читають дітям. Хоча в Європі можна побачити дорослих читачів у парках, ресторанах, кафе й будь-яких інших громадських чи культурних місцях. Діти повинні побачити, що читають усі: міліціонер і пожежник, лікар і директор!

Бібліотеки багато роблять для того, щоб підвищити інтерес дітей до читання: вивчають міжнародний досвід, упроваджують інноваційні технології, проявляють нові ініціативи, використовують сучасні електронні і комп’ютерні технології.

Товтрівська сільська бібліотека чимало років веде напружену індивідуальну роботу з кожним читачем, виявляючи і розширюючи коло їхніх інтересів. Поєднуючи традиційні та інноваційні форми роботи, намагаємося заохочувати своїх односельців до читання, щоб кожен товтрівчанин, йдучи в бібліотеку, отримував кваліфікаційну допомогу, знайшов необхідну інформацію, збагатився духовно та гарно від ... Читати далі »

Переглядів: 745 | Дата: 23.05.2015

У центрах зайнятості Вам допоможуть:
знайти роботу – тимчасову або постійну;
брати участь у громадських або інших роботах тимчасового характеру;
пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію;
отримати статус безробітного та матеріальну допомогу на випадок безробіття.

В усіх центрах зайнятості єдина база вакансій по Україні.
Усі вакансії – у вільному доступі.

Облік та реєстрація в центрі зайнятості здійснюється незалежно від того, де Ви живете чи перебуваєте.
Усі послуги – безкоштовні.

Навіть, якщо у Вас немає документів, в центрах зайнятості Ви можете отримати:
інформацію ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Дата: 23.05.2015

З приходом весни відроджується все навколо. І так було завжди. З надією в далекому 45-му чекали травня мільйони людей. Душа боліла і водночас раділа, бо відчувала, що невдовзі людським катуванням прийде кінець.

Минуло стільки років, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, заплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. 

 У переддень 70-річчя Великої Перемоги, у пр ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Дата: 23.05.2015

9 травня для мільйонів українців залишається днем пам'яті та шани тим, хто здобув Перемогу, днем доблесті та героїзму наших ветеранів. Мужність і самовідданість старшого покоління на полях битви і на трудовому фронті в ім'я перемоги над нацизмом — істинний приклад патріотизму для нащадків.

Напередодні Дня пам’яті і примирення та 70-ї річниці Перемоги, у райбібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Золотий вік», куди запросили ветеранів, дітей війни, людей, які сумлінно працювали у різних сферах, а нині перебувають на заслуженому відпочинку. Події того часу вони бачили власними очима. Саме  їм  довелося піднімати зруйновані міста і села, розбудовувати економічний потенціал держави. Вони віддали свої найкращі роки тому, що ми зараз маємо і буде у нас у майбутньому.

Усіх присутніх щиро вітала директор ЦБС Л.Стасюк. Ведуча — М.Запаран ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Дата: 23.05.2015

У будинку культури с.Шубранець (директор Н.Величко) відбувся традиційний щорічний звітний концерт аматорів сцени, який зібрав чимало шанувальників дзвінкоголосої української пісні та запального яскравого танцю. Подібні творчі дійства організовують заради пропаганди багатої української культурної спадщини, виявлення юних обдарувань України.

Свої таланти представили усі гуртки народної творчості, які працюють при будинку культури. Програма — цікава, багата і різнопланова, яка складалася більше, як з двох десятків номерів.
Зачарував глядачів вокальний дитячий колектив (керівник В.Літовська) і танцювальний колектив «Козачата». Вразив своїм виступом народний хор, яким упродовж багатьох років керує П.Мудрий. Сподобалася вистава за твором С.Васильченка «Свекор» (режисер Н.Величко), де свій неабиякий талант продемонстрував семирічний Артемко Коробчук.

Ок ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Дата: 23.05.2015

У неділю, 21 червня 2015р.  о 14:30  у  районному Палаці  культури  м. Заставна компанія продюсерський центр «6 Секунд», у рамках Всеукраїнського  туру, презентує  нову концертну програму

« ДОРОГА ДО ХРАМУ»

володаря двох «Золотих  дисків» Степана  Гіги

за участі   заслуженої  артистки України – Квітослави і юного  містера  світу Степана  Гіги-молодшого
Частина коштів , виручених з концерту, буде  перерахована на підтримку Української армії.

Контактні  телефони:   067-37-21-135,   2-25-96,   2-10-52,   066-084-64-67,   068-68-12-674.

Переглядів: 472 | Дата: 23.05.2015

У с.Хрещатик до місцевого клубу прийшло чимало шанувальників пісні і танцю, щоб вшанувати і низько схилити голову перед найріднішою і найдорожчою у світі людиною — матір’ю. Цікаву концертну програму представили учасники художньої самодіяльності. Подивували своїм виступом танцювальні колективи Хрещатицького НВК, учні та викладачі Кострижівської музичної школи. Хрещатинці не забудуть юних бандуристів та солістів, які потішили своїм талантом.
На завершення О.Пендюр і І.Мороз виконали пісню «Хай добро вам сіється». На святі звучав і Гімн України, який воєдино виконали усі учасники і глядачі.

Л.КАЛИНЮК, директор клубу с.Хрещатик

Переглядів: 395 | Дата: 23.05.2015