Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 18 » Агрохолдинг «МРІЯ» підтримує бджолярів краю
19:59
Агрохолдинг «МРІЯ» підтримує бджолярів краю

Компанія «МРІЯ Агрохолдинг» запроваджує соціально та екологічно важливу ініціативу. Вже через 2 тижні на власних полях, засіяних соняшником, Компанія радо зустріне місцевих бджолярів з їхніми пасіками. Завдяки сприянню «МРІЇ» усі бажаючі пасічники Заставнівського району отримають можливість зібрати екологічно чистий мед.

Соняшник є стратегічно важливим у бджільництві – це головна олійна нектароносна культура в нашій лісостеповій зоні. Цвіте соняшник протягом З-4 тижнів у другій половині липня та в серпні. Завдяки тому, що Компанія «МРІЯ» цьогоріч значно збільшила площі посіву цієї культури, бджолярі у Західних областях України, де Агрохолдинг обробляє землі, вже найближчими днями зможуть вивезти свої пасіки на квітучі соняшникові поля для запилення.

Головний агроном «МРІЯ Агрохолдинг» Юрій Юркевич зауважив: «Під час цвітіння соняшник буде в повній гармонії з природою: лише лагідне сонце, теплий вітерець та життєдайна волога. Завдяки цьому пасічники матимуть змогу зібрати екологічний, чистий мед золотистого відтінку з ароматом соняхів та унікальним терпкуватим присмаком. У період цвітіння ми не будемо обробляти рослини жодними пестицидами, що дуже важливо. Саме тому співпраця «мріївців» та бджолярів буде особливо корисною кожній сільській громаді, де є пасіки».

Контактною особою від «МРІЇ», до якої необхідно безпосередньо звернутись зацікавленим місцевим бджолярам, є старший агроном виробничого блоку Заставна Михайло Павлович Садовник. Всі питання можна обговорити, зателефонувавши за його номером телефону: (067) 413 36 76.

Бажаємо багатих медозборів пасічникам та щедрих врожаїв Агрохолдингу «МРІЯ»!

 

Переглядів: 517 | Рейтинг: 0.0/0