Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 8 » Агрохолдинг «МРІЯ» розпочав видачу орендної плати у Заставнівському районі
12:12
Агрохолдинг «МРІЯ» розпочав видачу орендної плати у Заставнівському районі

Традиційно, під час жнив, «МРІЯ Агрохолдинг» розпочав видачу орендної плати своїм пайовикам у Чернівецькій області, зокрема – в Заставнівському районі. В Компанії підкреслюють, що цього року орендна плата буде виплачена вчасно та в повному обсязі на всіх підконтрольних «МРІЇ» територіях – навіть там, де земля навесні була під паром і не оброблялася з певних причин.
Орендна плата видається Агрохолдингом «МРІЯ» як в натуральній формі зерном, так і грошима, за бажанням пайовиків. Там, де узгоджено платити паї цукром – Компанія закупить цукор та буде виконувати свої зобов’язання перед пайовиками. 
Так, пайовики Заставнівщини вже почали отримувати якісне зерно, вирощене на власних полях та дбайливо висушене і доведене до всіх стандартів на власних елеваторах «МРІЇ». Всього в цьому році у Заставнівському районі Компанія видасть понад 2,5 тис. тонн пшениці – видачу зерна планують завершити до сере­дини серпня. Також заплановано до видачі 263 тонни цукру, який видаватиметься згодом, у листопаді. Всім пайовикам, які висловили бажання отримати свої паї в грошовій формі, орендна плата буде виплачена грошима наприкінці року, в грудні.
«Ми вдячні, що нас не обходять увагою, – коментує Ганна Дмитрівна, мешканка села Вербівці. – Ми вже 8 років з «МРІЄЮ» і дуже задоволені. Цього року зерно гарної якості. Не секрет, що всі у селі із цього зерна роблять хліб».
Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг» неодноразово підкреслював, що виплата паїв – основний пріоритет для Компанії. «Ми будемо дотримуватися стандартів, переглядати і збільшувати відсоток виплати за оренду паю, адже наші пайовики – власники земельних ділянок – є нашими основними партнерами».

Переглядів: 568 | Рейтинг: 0.0/0