Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 1 » АРТИСТИ ІЗ НАРОДУ І ДЛЯ НАРОДУ
18:29
АРТИСТИ ІЗ НАРОДУ І ДЛЯ НАРОДУ

Вони несподівано з’явилися на екранах наших телевізорів, їхні пісні лунають з гучномовців і вже встигли стати народними, улюбленими та бажаними. Цей колектив став відомим після чергового шоу «Україна має талант». Відтоді гурт «Лісапетний батальйон» назавжди змінив нашу українську естраду, внісши на сцену свою родзинку і своєрідність. Ці красиві, вродливі та колоритні українські жіночки завітали до м.Заставна з благодійним концертом. У кожному місті чи селі, де виступав цей колектив, було справжнісіньке свято, яке, на щастя, не оминуло і наш райцентр. У районному Палаці культури, здавалося, не було де впасти й яблуку: серед глядачів  чимало людей поважного віку і, звісно, дітей. У перших рядах сиділи воїни, які за велінням серця і першим покликом держави, відстоювали цілісність і незалежність нашої неньки-України. Приїхали народні улюбленці на запрошення волонтерської організації "Буковина — українському війську» Заставнівської волонтерської сотні, про яких пані Наталія почула із телебачення.
Як сказала лідер «Лісапетного батальйону» Наталія Фаліон, колектив своїми виступами завжди намагається хоч трохи відволікти людей від подій, які відбуваються в Україні і є кусочком мирного та чистого неба. Вони їздять і дарують добрий, гарний настрій, щоб глядачі посміхалися. Україна завжди співала і співає: у часи радості і печалі...
Розпочався концерт піснею, яку щиро полюбили шанувальники, і вже на різноманітних заходах, забавах встигли переспівати й окремі колективи — «Лісапет». Окрім цього твору Наталія Фаліон із своїми голосистими, вродливими дівчатами подарувала заставнівчанам такі пісні, як «Коза гасає по ріллі», «Ірен», «Спіла вишенька», «А в нашої Люськи», «Люська на дискотеці», «Секс-бомби», «Все дарма», «Казіно», «Кує зозуля у гаю», «Сама файна», «Давай, баби, давай» та інші.
Багатьом глядачам сподобалася пісня, присвячена батькам — «Жасминовий рай». Мабуть, кожен її пережив особисто, пропустивши через серце та душу. Цей твір відкрив нове обличчя «веселого батальйону» і безпосередньо його лідера Наталії Фаліон, яка долучилася до її написання.
Також колектив подякував усім, хто їм 2 роки тому допоміг здобути перемогу у шоу «Україна має талант». «Лісапетний батальйон» виконав свою обіцянку, яку дав після перемоги, — побудували церкву у рідному селі. Гроші здавали й допомагали й небайдужі українці. 28 серпня планують відкриття церкви, яка стане храмом Всеукраїнської любові.
Глядачі із захопленням слухали вже улюблених народних артистів, підспівували та довго аплодували за кожну пісню, яка принесла безкрає море позитивних емоцій: запальні танці, чудові пісні, жарти, гострі слівця, веселі інтерактивні конкурси (проводив син лідера гурту — Віктор Фаліон) з врученням незабутніх подарунків переможцям. Сувенірну продукцію можна було придбати і у фойє районного Палацу культури.
За цікавий, прекрасний виступ гостям щиро подякував волонтер В.Петришак. Від цього благодійного концерту частина коштів піде на потреби воїнів АТО. У залі була й скринька, куди могли вкинути гроші усі бажаючі. У цей день зібрали  23200 грн., на які придбають продукти для приготування домашньої їжі в зону АТО. На початку серпня планують чергову відправку смачних калорійних страв, якими смакуватимуть наші бійці у найгарячіших точках Сходу України.
Завершилося незабутнє шоу спільною фотографією, з якої щиро посміхаються учасники «Лісапетного батальйону», волонтери, змужнілі воїни, які у ХХІ столітті змушені захищати свою рідну землю від найближчого сусіда — «брата». Народних улюбленців обдарували барвистими літніми квітами та гучними оплесками.

Л.БАЛАНЕЦЬКА, О.ОСТАПОВИЧ

Переглядів: 515 | Рейтинг: 0.0/0