Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 29 » «Будемо з пшеницею» Агрохолдинг «МРІЯ» завершив збір ранніх зернових
12:08
«Будемо з пшеницею» Агрохолдинг «МРІЯ» завершив збір ранніх зернових

Напередодні Агрохолдинг «МРІЯ» завершив збір урожаю ранніх зернових культур. Всього в елеватори й зерносховища Компанії відвантажено понад 208,2 тис. тонн нового врожаю.
Зокрема, на площі 62,9 тис. га намолочено 174 тис. тонн озимої пшениці та 748 тонн озимого ячменю, а також 33,4 тис. тонн озимого ріпака.
Підбиваючи підсумки жнив, операційний директор Агрохолдингу «МРІЯ» Віктор Кухарчук підкреслив: «Весь урожай ми зібрали власними комбайнами, без залучення додаткової збиральної техніки. Також вдало уклали контракти на вивіз зерна – простоїв не було, наші елеватори добре впоралися з прийомом врожаю».
Валові збори ранніх зернових відповідають запланованим показникам. Основну ставку в «МРІЇ» зробили на пшеницю, добре захистивши її від хвороб (фузаріозу, септоріозу). Переважна частина зерна за якістю відповідає всім вимогам продовольчого. «Подекуди виникли лише незначні проблеми з сажкою на пшениці, але це питання до якості насіння – воно не було належним чином протравлене, використовувалося при посіві минулого року, ще за попереднього керівництва. Але ми повністю переглянули систему захисту та протруювання насіння в бюджеті 2016 року, тому впевнені – таких проблем більше мати не будемо».
Паралельно Агрохолдинг «МРІЯ» вже проводить посів озимого ріпака та активну підготовку площ до осінньої посівної. Компанія продовжує закуповувати нову техніку, відновлюючи власний парк. Зокрема, вже придбано жатки для збирання соняшнику, на черзі підписання контрактів та отримання нових тракторів і самохідних обприскувачів.

 

Переглядів: 342 | Рейтинг: 0.0/0