Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 19 » ЧАРІВНЕ МІСТО ПОЗАШКІЛЛЯ
17:49
ЧАРІВНЕ МІСТО ПОЗАШКІЛЛЯ

14 вересня розпочався новий навчальний рік для дітей та молоді у Заставнівському районному Будинку дитячо-юнацької творчості.
Чарівне місто позашкілля  гостинно  відчинило свої двері  для всіх діток, юнаків та дівчат, для небайдужих до творчості, кого цікавлять  новинки мистецького життя, хто хоче  знайти тут своє захоплення, справу до душі, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати.
Містечко юних обдаровань, талантів — це одна велика сім’я. А ця сім’я, як дерево, яке пускає коріння, виростають гілки, а потім цвітуть квіти, що дають плоди. На цьому святі діти розцвітали, як квіточки, бо кожен показав свій талант.
Батьки та гості мали  можливість зазирнути за лаштунки позашкільного життя своїх дітей, познайомитись із напрямками діяльності закладу та педагогічним колективом, презентацію якого зробила культорганізатор М.Козловська.
Гарні враження залишилися від організації свята «Чарівне місто позашкілля», де були представлені колективні та індивідуальні роботи гуртківців декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, виконані у різних техніках: бісероплетіння, орігамі, квілінг, ізонитка, тістопластики, флористика, в’язання, шиття та інші.
Батьки і діти мали можливість обрати  заняття до душі, те, яке б допомогло розкрити здібності, таланти, підтримати їх та розвинути.
Свято завершилося інтелектуальними конкурсами, іграми, танцями. 
З надією на високі досягнення і перемоги вирушили діти у новий навчальний рік. Щиро бажаємо всім успіхів у навчанні, здійснення мрій і підкорення вершин. 
Тож, ласкаво просимо в країну позашкілля, де здійснюватимуться ваші мрії та бажання. 

Переглядів: 502 | Рейтинг: 0.0/0