Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » ЧУДОВИЙ ВИСТУП ЗАСТАВНІВЧАН
12:18
ЧУДОВИЙ ВИСТУП ЗАСТАВНІВЧАН

У м.Львів відбулися міжнародні змагання «Кубок Фокстроту-2015», у яких брали участь представники клубу спортивного та бального танцю «Гранд» (тренер — С.Даньков). Результат наших земляків — вражаючий. З-поміж 87 клубів, 1207 пар, які представляли 16 областей України, заставнівчани повернулися з вагомими нагородами. У категорії «Школа 1» пречудово виступив Дмитро Коник і Віталіна Спіжавка, здобувши таку необхідну перемогу, на другій сходинці розташувалися Бронеслав Григоренко і Анастасія Григоренко,  Олександр Шендеровський і Анастасія Глинська. У «Школі А» чудову танцювальну композицію представили Микола Хортюк і Вероніка Кохан, за ними розташувалися Максим Пацаранюк і Ірина Мельничук, Максим Фалібога і Іванна Том’юк, які, відповідно, другі. У «Школі 2» на найвищу сходинку піднялися титуловані, цікаві дуети — Максим Вівчар і Дарина Сяброва, Андрій Шелегон і Наталія Кузик, на другій позиції розташувалися Владислав Рудий і Анастасія Король, Арсен Брус і Олександра Поліщук. У категорії «Школа 3» із «сріблом» додому приїхали Максим Попович і Анастасія Цуркан.

У категорії «Ювенали 1 початківці» яскраво і неперевершено виступили Дмитро Швед і Ангеліна Січковська. Друге і третє місця, відповідно, посіли Андрій Ганич і Антоніна Іванків, Назар Торський і Дарина Статкевич. Суддівська бригада належно оцінила виступ пари — Степан Чуньківський і Дарина Левицька, які заявили про себе у «Ювенали 2 початківці», без вагань віддали найвищу сходинку п’єдесталу. Четверті — Максим Кушнірик і Яна Брус.

Юні танцюристи із заставнівщини весь п’єдестал пошани посіли у категорії «Ювенали 2 «Е». Це — Роман Страдецький і Аліна Василів, Олександр Пашинсьикй і Дарина Ралик, Назар Климус і Ангеліна Бабич.

Своєю пластикою, майстерністю вкотре вразили глядачів, суперників Станіслав Антоняк і Юлія Швед, які гучно заявили про себе у «Юніори 2 «Д». Відповідно за свій виступ отримали і найвищі бали, які дозволили піднятися на найвищу сходинку танцювального олімпу.

Наших яскравих зірочок вкотре хочеться привітати, і побажати, щоб у подальшому поверталися додому із нагородами найвищого гатунку.

Переглядів: 523 | Рейтинг: 0.0/0