Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 18 » ДІТЯМ — ВІД «МРІЇ БУКОВИНА»
20:04
ДІТЯМ — ВІД «МРІЇ БУКОВИНА»

Вл.інф. 

Доброчинність людей, милосердя та бажання допомогти — найкращі чесноти. А коли  небайдужість на користь дітей — вона, звичайно,  вдвічі цінніша. 

Колективи Погорілівського ДНЗ та ЗОШ I-III ст., вчителі й вихователі, діти цього села та їхні батьки щиро дякують за допомогу ТзОВ «Мрія Буковина». Зокрема, в садочку — за заміну вхідних дверей до ДНЗ та кухні, а у школі — 17 вікон. Всі роботи були виконані швидко, без зайвих зволікань. Щоб відповідні кошти були спрямовані на ці роботи, велика заслуга голів райдержадміністрації Ю.Кітаря та районної ради — Д.Скігаря. І тому, коли у садочку з’явилися нові двері, а у школі — вікна у погорілівчан народилася надія, що поступово вирішуватимуться всі наші проблеми. А це — капітальний ремонт зовнішнього фасаду ДУ, заміна ще 5 вікон, облаштування внутрішніх вбиралень, ремонт майданчиків та аварійних павільйонів, облаштування кухні, пральні, а також поліпшення умов перебування та навчання у загальноосвітній школі.

Розв’язання цих проблем можливе, об’єднавши зусилля центральної влади, місцевих органів самоврядування та  сприяння меценатів, шляхом розроблення і виконання Державної цільової програми розвитку дошкільної та шкільної освіти. А гасло «Все найкраще — дітям», щоб було не на словах, а в конкретних справах. Задля того, аби діти мали змогу комфортно виховуватись і навчатись, розвиваючи свої здібності й таланти, духовно збагаченими та фізично здоровими.

Переглядів: 402 | Рейтинг: 0.0/0