Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 8 » Дякуємо за турботу й благодійність
12:15
Дякуємо за турботу й благодійність

Чи  задумуємося ми хоч інколи над такими поняттями, як доброта, милосердя, благодійність? Мабуть,  в наш час все частіше й частіше. І не тільки у зв'язку  з подіями, що відбуваються на Сході країни, а й  через те, що  в будь-який час, в будь-якому місці й за будь-яких обставин ми маємо  пам'ятати, що кожен з нас — Людина. 
Не секрет, що шкільний колектив впевненіше стоїть на ногах тоді, коли поряд  безкорисливі помічники-меценати.
Чимало років поспіль Кострижівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів пишається дружбою й співпрацею з колективом ТОВ «Цукровий завод «Хрещатик», ТОВ «Хрещатик–Агро», ВАТ «Комбінат будматеріалів», Кострижівською селищною радою  та  їхніми керівниками, приватними підприємцями.
Упродовж минулого року  отримали відчутну благодійну допомогу від комбінату будівельних матеріалів (директор  Василь Миколайович Іванищак) на перекриття приміщення школи металошифером, заміну ринв і водостічних труб — на  323тис. 266 грн.
Щороку ТОВ «Цукровий завод «Хрещатик» (директор  Василь Миколайович Малащук) виділяє в рахунок спонсорської допомоги по 1 т вапна для ремонту школи,  побілки дерев та бордюрів. 
Не винятком став і 2015 рік. Влітку, під час підготовки школи до нового навчального року, ТОВ «Хрещатик-Агро» (директор  Микола Васильович Олексюк) виділило кошти  на реконструкцію туалету для дівчат в приміщенні школи та придбанні класної дошки для кабінету математики — на  10300 грн.    Добрі справи не залишаються непоміченими — вони, як маячки, світять  тим, хто чекає допомоги.   Впевнені, що Ваш приклад, Миколо Васильовичу,  стане показником і для інших керівників підприємств.   Надаючи допомогу,  даруєте не просто матеріальні цінності, а  радість та надію, віддачу себе дітям, які потребують небайдужого повсякденного піклування та уваги. Не залишився осторонь шкільних проблем її випускник, а тепер приватний підприємець,  Сергій Іванович Капіцький, який для ремонту парадного входу виділив 800 кг цементу та машину піску.
Шановні керівники підприємств, наші добрі меценати! Висловлюємо  нашу вдячність й сподіваємося, що наша спів­праця  триватиме, а нові проекти та плани реалізуються в майбутньому.

З подякою і повагою — дирекція Кострижівської   ЗОШ І-ІІІ ступенів,   батьки та учні

 

Переглядів: 587 | Рейтинг: 0.0/0