Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 4 » «ДОРОГА ДО ХРАМУ»
12:34
«ДОРОГА ДО ХРАМУ»

Виступ народного артиста України, володаря двох Золотих Дисків Степана Гіги, завжди збирає чимало шанувальників його багатогранної творчості. Нещодавно популярний співак з новою концертною програмою «Дорога до храму» завітав до м.Заставна. Зустріч з великою аудиторією слухачів, під час всеукраїнського туру, організував продюсерський центр «6 секунд» (директор студії «6 секунд, продюсер Василь Вагилевич).

Концертна програма була цікавою, а пісні, які виконував відомий співак, потрібно було уважно слухати. Він подарував аудиторії такі композиції, як «Вулиця Наталі», «Дякую тобі, дружино», «Океан твоїх очей», «Золото Карпат», «Яворина», «Дорога до храму» та інші, які, здебільшого, супроводжувалися вигуками «Браво».

Як сказав директор студії «6 секунд, продюсер Василь Вагилевич:
— У 2001 році вийшов у світ альбом "Вулиця Наталі" народного артиста України Степана Гіги і через два роки, у 2003 році, всі провідні телеканали показали вперше в історії українського шоубізнесу вручення Золотого Диска, який виготовили на заводі у Мюнхені (Німеччина), де подібні нагороди колись робили для інших світових зірок. 

У 2004 році вийшов новий альбом, названий «Троянди для тебе», а через два роки, у 2006,  по телебаченню знову показали вручення другого Золотого Диска Степана Гіги. І це, дякуючи глядачам.
Зустріч відбулася за сприяння райкому профспілки працівників освіти, державних установ (голови — В.Воловський, А.Музика), директора районного Палацу культури О.Цимбалюк, Чернівці-водоканалу та інших.

Конферанс вміло вів заслужений артист України Ігор Мельник, який заставнівчанам подарував декілька  гумористичних мініатюр.

Як зазначалося, народний артист України С.Гіга планує зустрітися з кельменчанами і не проти дати другий концерт для заставнівчан. У фойє районного Палацу культури можна було придбати диски відомого співака. Частину коштів, виручених від концерту, передадуть Українській армії.

Фото О.ДУБОВИЧЕНКА

Переглядів: 490 | Рейтинг: 0.0/0