Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 15 » ДОТРИМУЙТЕСЯ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА
17:41
ДОТРИМУЙТЕСЯ ЧИННОГО ЗАКОНОДАВСТВА

Наразі керівництво Державного агентства рибного господарства України поставило перед всіма територіальними управліннями завдання працювати прозоро, якісно та чесно, належним чином виконувати свої функціональні обов’язки, припинити незаконний вилов та браконьєрство на водоймах, оперативно реагувати на звернення громадськості, бути максимально відповідальними у виконанні своїх обов’язків.
На сьогодні Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернівецькій області вже багато зроблено, але ми не плануємо зупинятися на досягнутих результатах. Зокрема, з початку 2015 року працівниками Чернівцірибоохорони викрили 328 порушень чинного рибоохоронного законодавства.
Орендарів рибогосподарських водних об’єктів, суб’єктів аквакультури просимо дотримуватися норм Закону України «Про аквакультури» та подати до кінця 2015 року звіти за формою №1А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 2015 р.», які можна надіслати поштою чи на електронну адресу, chernivcirubooxorona @i.ua.
Наша адреса: м. Чернівці, вул. Шептицького, 2. Управління охорони, використання і відтворення водних ресурсів та регулювання рибальства в Чернівецькій області

 

Переглядів: 430 | Рейтинг: 0.0/0