Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 1 » «ЄДИНЕ ВІКНО» — ДЛЯ КОЖНОГО
19:57
«ЄДИНЕ ВІКНО» — ДЛЯ КОЖНОГО

В управлінні Пенсійного фонду України в Заставнівському районі за участі голови Заставнівської районної  державної адміністрації Юрія Кітаря та працівників управління нещодавно відбулось підведення підсумків роботи управління за І півріччя 2015 року з основних напрямків діяльності. На підсумковій нараді керівники структурних підрозділів інформували про виконання планів роботи за напрямками діяльності структурних підрозділів управління та про перспективи виконання запланованого до кінця року.
Упродовж січня – червня 2015 року в управлінні продовжувалась робота, спрямована на реалізацію конституційних прав громадян на пенсійне забезпечення, покращення стандартів обслуговування, зростання ефективності та стабільності соціального захисту у сфері пенсійного забезпечення. Як результат, упродовж 6 місяців виплачено пенсій та допомоги на 118,1 млн. грн., що на 1,4 млн. грн. перевищує видатки відповідного періоду минулого року. Призначено 300 нових пенсій громадянам, опрацьовано понад 896 пенсійних справ з інших питань. Середній розмір пенсії зріс на 1,2 % та склав 1 284,34 грн. 
Протягом І півріччя 2015 року власних доходів до бюджету управління надійшло 25 698, 81 тис. грн.,  що на 51,06 тис. грн. більше доведеного завдання, в тому числі власних доходів, які адмініструються органами Пенсійного фонду, мобілізовано 89,22 тис. грн., що на 3,11 тис. грн. більше запланованого. 
Серед основних завдань, визначених, як пріоритети для управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі на 2015 рік – забезпечення  постійного підвищення якості прийому, обслуговування, своєчасного і доступного інформування населення з питань пенсійного забезпечення. Так, ще одним досягненням І півріччя 2015 року в роботі управління є нещодавнє відкриття оновленої та удосконаленої громадської приймальні „єдине вікно”, роботу якої оцінив  голова районної державної адміністрації Юрій Кітар. 
Презентуючи зал обслуговування громадян, очільнику виконавчої влади в районі, керівник пенсійної служби району Віктор Стасюк зазначив, що управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі – одна з тих державних установ, яка дійсно відкрита для спілкування зі своїми громадянами. В управлінні так, як і загалом в органах Фонду, постійно створюється щось нове, і ці нововведення спрямовані на те, щоб звернення громадян розглядалися своєчасно, а відповіді були вичерпними, послуги — якісними. 
На завершення голова районної державної адміністрації Юрій Кітар подякував колективу управління за проведену роботу, запевнив у подальшій співпраці, побажав наснаги та плідної роботи в новому „єдиному вікні”, підкреслив, що це є  важливим етапом на шляху до втілення однієї мети діяльності державних установ – „влада для людей”.  

Т.МИКИТЕЙ, головний спеціаліст з організаційно-інформаційної роботи
управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі

Переглядів: 487 | Рейтинг: 0.0/0