Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » ХАЙ ДЗВЕНИТЬ ДИТЯЧИЙ СМІХ
12:28
ХАЙ ДЗВЕНИТЬ ДИТЯЧИЙ СМІХ

1-го червня 2015 року, у перший літній день, у всьому світі святкували День захисту дітей. З цієї нагоди для дітей Заставнівщини у районному Будинку дитячо-юнацької творчості  було організовано та проведено яскравий, святковий концерт за участі вихованців районного Палацу культури, Заставнівської гімназії, Заставнівської загальноосвітньої школи та Будинку дитячо-юнацької творчості. З прекрасним святом дітей, батьків та вчителів привітав перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Миколайович Молдован.

У концертній програмі брали участь, вихованці гуртка «Юний ерудит» (керівник М.Козловська) — із святковим привітанням, вихованці вокального гуртка (керівник Г.Стасюк) — із піснею «Сонячний круг». Свою майстерність продемонстрували вихованці гуртка «Бального танцю» (керівник Є.Лисяков.) Д.Семенюк та Я.Молдован танцем «Морська пригода». Хореографічний колектив студії «Пролісок» районного Палацу культури (керівник О.Цимбалюк) виступив із хореографічною композицією «Ми — діти України», хороводом «Веснянки» та народним танцем «Козачок». Учні Заставнівської гімназії  виконали запальний, веселий танець «Невгамовні школярі» (керівник О.Нестрян). У виконанні Г.Іщенко та Н.Пазюк, учениць Заставнівської ЗОШ, лунали пісні про Україну та щасливе дитинство.

У рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей   за участі колективу та вихованців  Будинку дитячо-юнацької творчості проведено виставку декоративно-прикладного мистецтва, на якій представили кращі роботи гуртківців закладу.

У цей святковий день зал цілком належав дітям. Він був наповнений піснями й танцями, дзвінким, веселим і щасливим дитячим сміхом.

Переглядів: 547 | Рейтинг: 0.0/0