Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 25 » КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ ЧИ З’ЯСУВАННЯ СТОСУНКІВ
12:15
КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ ЧИ З’ЯСУВАННЯ СТОСУНКІВ

Початок тижня був «цікавим»… На вході в адміністративний будинок, що у райцентрі, чомусь з’явилися люди у формі з нашивками «Тигр» (приватного охоронного агентства, яке на території нашого району не працює), що неабияк насторожило громадськість Заставни. Особливо в розрізі подій в м.Мукачево.

Причина появи чужих людей в місті банальна — керівнику Заставнівського відділення страхової компанії «Оранта» «не сподобалося», що практично на порозі адмінбудинку впродовж багатьох років працює страховий агент Володимир Барабаш. Мене, як журналіста, подивувало це, адже останніми роками ці страховики нормально співіснували. Аж раптом… «пробігла між ними кішка», яка спровокувала виникнення великого конфлікту, без якого можна було обійтися, якщо б представники «Оранти» з обласного центру не вирішили самостійно «розрулювати» ситуацію, а для початку пред’явили свої претензії та зауваження владі міста, району, а вже потім…

Тішить одне — компроміс та порозуміння знайдено. Напругу знято після розмови обох сторін з міським головою Ярославом Цурканом у присутності журналістів нашого часопису.

Висновок один — працювати необхідно в правовому полі, не ігноруючи інтереси людей та не випробовуючи населення на міцність нервів, щоб уникнути патових ситуацій, за які соромно, на жаль, не її учасникам, а тим, хто все це бачить, — простим громадянам. До Європи ж ідемо!

М.ВОЛОДИМИРСЬКА

Переглядів: 462 | Рейтинг: 0.0/0