Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 25 » КУБОК УКРАЇНИ ЗІБРАВ ЧИМАЛО ТАЛАНТІВ
21:50
КУБОК УКРАЇНИ ЗІБРАВ ЧИМАЛО ТАЛАНТІВ

У столиці України відбулися міжнародні змагання та Кубок України «Славутич Стар 2015», у яких брав участь клуб спортивного та бального танцю «Гранд» (керівник — С.Даньков).
У категорії «Бейбі, до 7 років» якнайкраще виступили Максим Вівчар і Дарина Сяброва, Арсен Брус і Олександра Поліщук, на ІІ місці — Назар Олійнич і Тіна Сторож, Броніслав Григоренко і Анастасія Григоренко. У категорії «Бейбі, до 9 років», «Школа 4» додому із медалями найвищого гатунку повернулися Максим Вівчар і Дарина Сяброва, Андрій Шелегон і Наталія Кузик, Степан Чуньківський і Дарина Левицька, Максим Кушнірик і Яна Брус, Богдан Марко і Дана Турецька.
У категорії «Ювінали 1, початківці» поза конкуренцією були Дмитро Швед і Ангеліна Січковська, у «Ювінали 2, початківці» на другу сходинку піднялися Степан Чуньківський і Дарина Левицька, на третю — Максим Кушнірик і Яна Брус, у «Ювінали 2 «Є» клас» додому з «бронзовою» нагородою повернулися Роман Страдецький і Аліна Василів.
Вітаємо наших обдарованих земляків і бажаємо гучних перемог і вдалих виступів. До речі, з 16 по 19 квітня відбулися змагання у Польщі, у яких брали участь кращі пари Заставнівщини.

Переглядів: 435 | Рейтинг: 0.0/0