Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 29 » ЛУНАли ПІСНІ, ВІТАЛЬНІ СЛОВА
12:51
ЛУНАли ПІСНІ, ВІТАЛЬНІ СЛОВА

У будинку фольклору с. Звенячин відбувся святковий концерт, присвячений Дню Державного Прапора та 24-й річниці Дня Незалежності України. Ведучі В.Попеску та А.Ковальчук оголосили свято відкритим і до святкової зали урочисто занесли Прапор України, прозвучав Гімн. З щирим вітальним словом до односельців звернувся сільський голова Т.Фантух.
У концертній програмі, з нагоди свята, на сцені прозвучали українські народні пісні: «За широким, за Дніпром», «А я молодиця», «Ой, розвивайся ти, сухий дубе»  та інші у виконанні НАФЕК «Веселі молодички». Танцювальні групи «Сонечко» та «В ритмі танцю» виконали для глядачів запальні таночки. М.Димка, О.Вржещ читали поетичні твори. Сучасні українські пісні «Україна», «Нехай квітує Україна», «Калина», «Лише у нас на Україні», «Тече вода», «Тополя висока» та інші подарували С.Домнушкіна, А.Ковальчук, О.Білий, М.Вржещ, У.Никоряк, Г.Олянська, М.Давидюк.
Працівники Будинку фольклору організували виставку вишитих сорочок та рушників сільських умільців С.Лози, О.Давидюк, Л.Танчук щиро дякують батькам учасників свята за допомогу в  організації.

С.КАПУСТЯНСЬКА, директор будинку фольклору с. Звенячин

 

Переглядів: 528 | Рейтинг: 0.0/0