Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 28 » МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ
13:52
МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ

Нещодавно у райдержадміністрації відбулося чергове засідання Координаційного комітету Форуму місцевого розвитку Заставнівського району в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду — ІІІ фаза». У роботі Форуму брали участь перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Молдован, голова районної ради Дмитро Скігар, координатор обласного ресурсного центру Наталя Белюкіна, представники організацій та установ, структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради, сільські голови, актив громадських організацій.

У ході зібрання голова районного ресурсного центру громад Іван Димка ознайомив присутніх з реалізованими на Заставнівщині проектами та поінформував про стан впровадження у районі Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду — ІІІ фаза». Далі відбулася презентація громадських організацій, які впроваджуватимуть проекти у Горошовецькій, Товтрівській, Малокучурівській та Васлововецькій громадах.

По завершенні роботи Форуму Наталя Белюкіна провела навчальний семінар-тренінг з головами та активістами громадських організацій щодо технології впровадження проекту та особливостей фінансової діяльності громадських організації.

Переглядів: 465 | Рейтинг: 0.0/0