Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 23 » МІЖВІДОМЧА НАРАДА ЩОДО ЗАХИСТУ ПРАВ І СВОБОД ДІТЕЙ
13:27
МІЖВІДОМЧА НАРАДА ЩОДО ЗАХИСТУ ПРАВ І СВОБОД ДІТЕЙ

На міжвідомчій нараді, яка відбулася в прокуратурі Заставнівського району 14 травня, обговорювали стан виконання в районі законодавства, спрямованого на захист прав і свобод дітей, профілактику правопорушень у підлітковому середовищі. Нараду провів прокурор району А.С.Никифорук за участі керівників правоохоронних органів та органів виконавчої влади. 

На території регіону кількість кримінальних правопорушень, вчинених неповнолітніми протягом 2014 року, збільшилась. Вказане свідчить про недостатньо проведену профілактичну роботу з підлітками на території Заставнівського району.

Акцентовано увагу на активізацію роботи щодо попередження та недопущення продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів.

Відновлення порушених прав та законних інтересів неповнолітніх є пріоритетним напрямом роботи прокуратури Заставнівського району.

За результатами обговорення схвалено постанову міжвідомчої наради, в якій визначено спільні заходи, спрямовані на запобігання дитячій бездоглядності та профілактику правопорушень серед дітей, захист їх особистих та майнових прав.

А.НИКИФОРУК, прокурор району, молодший радник юстиції

Переглядів: 450 | Рейтинг: 0.0/0