Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 11 » «НА КРИЛАХ НАДІЇ»
13:15
«НА КРИЛАХ НАДІЇ»

Як розповіла голова Заставнівської районної організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Ніна Онофрей, заключний VIII тур обласного благодійного фестивалю «На крилах надії» відбувся у парку відпочинку імені Т.Шевченка, що у Чернівцях. Для людей з обмеженими можливостями виникає чудова нагода взяти участь в творчих конкурсах, вкотре продемонструвати свої таланти, вміння, навички  в різних галузях, показати неймовірно цікаві доробки, зроблені власноруч. 

Вперше учасниками вищезгаданого заходу були переможці районного туру, який у Заставні відбувся 15 червня. В області Заставнівщину з літературної творчості представляла Н.Онофрей (с.Чорний Потік), з театрально-розмовного жанру Д.Андрухович (с.Горошівці), з вокалістів А.Павлюк (с.Шубранець) і В.Війчук (с.Дорошівці), з декоративно-прикладного жанру — Н.Позначук (с.Веренчанка, вироби з пластикових пляшок), Л.Попадюк (с.Вікно, вишиванки), М.Федорук (с.Вікно, різьба по дереву). До речі,  роботи Манолія Федорука представляла соціальний працівник Ірина Думанська.

Усіх учасників фестивалю нагородили грамотами та подарунками. Транспортне забезпечення профінансував народний депутат України Максим Бурбак, який є заступником голови комітету у Верховній Раді з питань ветеранів, інвалідів та учасників АТО, сільські голови В.Бойчук (с.Веренчанка) і Я.Котик (с.Вікно). Підтримати учасників фестивалю приїхали перший заступник голови Заставнівської районної організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» Віра Соколова, другий заступник  — Ярослав Волощук, члени — Петро Тимчук, Іван Звоздецький, Василь Ткачук, а також голова ради ветеранів Орися Скорейко.

Низький уклін усім, хто долучався до цієї справи. Хай вас благословить Бог і воздасть вам сторицею.

Л.БАЛАНЕЦЬКА

Переглядів: 399 | Рейтинг: 0.0/0