Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » ОГОЛОШЕННЯ
12:09
ОГОЛОШЕННЯ

Заставнівська районна державна адміністрація оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців районної державної адміністрації.

До конкурсу допускаються особи, які мають вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом у державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на державну службу та проходження державної служби; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4x6 см.; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності). Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Термін подання заяв та необхідних документів 30 календарних днів з дня оголошення.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається кадровою службою.

Документи приймаються за адресою: м. Заставна, вул. В. Чорновола, 6, каб. № 29. Телефон: 2-11-60.

Переглядів: 460 | Рейтинг: 0.0/0