Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 9 » ОЛЕКСАНДР ФИЩУК: МИ ПОВИННІ СТВОРИТИ НАЛЕЖНІ УМОВИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО ПІСЛЯ ЇХ ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ
21:50
ОЛЕКСАНДР ФИЩУК: МИ ПОВИННІ СТВОРИТИ НАЛЕЖНІ УМОВИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО ПІСЛЯ ЇХ ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ

Про удосконалений порядок надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, соціальний захист учасників АТО, відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам’яті та примирення, а також Дня Перемоги йшлося під час апаратної наради, яку провів голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук.
Так, керівник виконавчої влади краю наголосив на необхідності покращення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо удосконаленого механізму надання житлових субсидій. «Новий механізм повинен працювати злагоджено та ефективно, — відзначив Олександр Фищук. — Ми маємо надати відповідну підтримку найменш захищеним верствам. Сьогодні це питання є одним з найважливіших у нашій діяльності». 
Особливу увагу під час апаратної наради Олександр Фищук звернув на соціальну адаптацію військових, які брали участь у проведенні антитерористичної операції. За його словами, нині органам виконавчої влади потрібно зробити усе належне для того, щоб забезпечити демобілізованих бійців роботою. «Ми повинні створити належні умови для учасників АТО після їх повернення додому і докласти максимум зусиль для вирішення будь-яких питань, пов’язаних із їх реабілітацією. Оскільки саме ми несемо відповідальність за їх соціальну адаптацію», — наголосив він.
Проаналізувавши хід підготовки до відзначення в регіоні 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам’яті та примирення, а також Дня Перемоги, голова обласної державної адміністрації доручив залучити до проведення цих заходів військово­службовців, які повернулися із зони бойових дій.

 

Переглядів: 485 | Рейтинг: 0.0/0