Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 24 » ПОГОВОРИМО ПРО КОХАННЯ
15:20
ПОГОВОРИМО ПРО КОХАННЯ

Дорогі читачі, ми всі добре знаємо, яка ситуація нині в Україні. Молодь також вболіває за  бійців, які захищають територіальну цілісність нашої держави і, звичайно, ж розуміють силу справжнього почуття — кохання, яке  слугує стимулом у житті. Мабуть, не говорити про це було б неправильно. Оскільки «молодіжна» виходить раз на місяць, дозволю собі нагадати всім, що 14 лютого – був День святого Валентина, або, як ми кажемо, День Закоханих. І хоч це свято минуло, воно завжди у нас в душі. Хотілося б розказати декілька цікавих фактів щодо цього дня:

14 лютого був і  день комп’ютерника
Був заснований сервіс YOUTUBE 
Народилась Анна Герман
Помер Джеймс Кук

Існує версія, що День святого Валентина сягає своїм корінням стародавнього язичницького свята Люперкалья. У цей день чоловіки роздягалися, хапали батіг і ляскали молодих жінок, сподіваючись на підвищення дітонароджуваності.
14 лютого 2001 року 34 пари з 22 країн обмінялися весільними клятвами під водою на глибині десяти метрів. Це сталося біля острова Крадан у південній частині Таїланду. Зараз ця подія занесена до Книги рекордів Гіннеса, як найбільше підводне весілля.
Квіти, подаровані в День святого Валентина, мають різні значення. Червона троянда означає кохання, жовта — дружбу, рожева — чи зародження кохання. Червона гвоздика означає захоплення, біла — чисту любов. Червона хризантема означає кохання, а примули — почуття, що зароджуються.
У Середньовіччі цей день називали «пташиним весіллям», тому що вважали, що птахи створюють пари в цей день.
Найбільша плитка шоколаду, занесена до Книги рекордів Гіннеса, була зроблена в Швейцарії 14 лютого 2011 року. Її довжина — цілих 18,35 метра! Складалася така насолода з 1500 плиток білого шоколаду і шоколаду червоного кольору.
Перша «валентинка» у світі зберігається в Британському музеї. У 1415 році герцог Чарльз Орлеанський надіслав її дружині з Тауера.
Якщо поцілуєш на День святого Валентина — притягнеш удачу.
Також у Німеччині молоді дівчата саджають цибулю у вазон на День святого Валентина, поруч приписують ім’я коханого. Вони вважають, що так швидше (і обов’язково!) одружаться з ним.
Отже, якщо ти не хочеш банально святкувати День святого Валентина — є ще багато причин, щоб улаштувати торжество для закоханих...

 

Переглядів: 473 | Рейтинг: 0.0/0