Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 28 » ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації
18:50
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта – розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації

«Про внесення змін до розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації від 14.03.2014 №58р»

Заставнівська районна державна адміністрація відповідно до статей 6, частиною 1 статті 25, частиною 9 статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», розпорядження Кабінет Міністрів України від 16 травня 2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» для одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднює проект розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації «Про внесення змін до розпорядження Заставнівської районної державної адміністрації від 14.03.2014 №58р».
Проект розпорядження розроблено відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня 2014 року №523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» для доповнення затвердженого переліку адміністративних послуг в частині послуг, що надаються відділом Держземагенства у Заставнівському районі Чернівецької області та які будуть надаватися через Центр надання адміністративних послуг Заставнівської районної державної адміністрації.
Проект розпорядження разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднено на офіційному веб-сайті Заставнівської районної державної адміністрації в мережі Інтернет за адресою : http://zastavna.oda.cv.ua.
Зауваження та пропозиції щодо проекту регуляторного акта необхідно надсилати у письмовому вигляді на адресу Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, електронна адреса inform@dkrp.gov.ua; та на адресу Заставнівська районна державна адміністрація за адресою: 59400 Чернівецька область, м. Заставна, вул. В.Чорновола, 6, тел. 3-19-78, електронна пошта tsnap@ukr.net.
Термін, протягом якого розробник проекту регуляторного акта (Заставнівська районна державна адміністрація) приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань складає один місяць, починаючи з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

З повагою,
В.ЮРЧУК,
державний адміністратор
Центру надання адміністративних послуг

Переглядів: 417 | Рейтинг: 0.0/0