Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 9 » Привітання голови обласної державної адміністрації з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі!
22:27
Привітання голови обласної державної адміністрації з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі!

Шановні буковинці!

Прийміть сердечні вітання з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі!
У ці травневі дні ми вшановуємо пам’ять усіх тих, чиї життя були поглинуті виром найбільш кровопролитної в історії людства війни. Ми схиляємо свої голови перед мільйонами загиблих українців – тими, чиї імена були вписані до історії золотими літерами й тими, чиїх імен ми не знаємо й до тепер.
Народ України приніс на вівтар Перемоги величезні жертви – кожен п’ятий житель нашої країни віддав своє життя задля свободи і незалежності рідної землі, в ім’я кращої долі своїх дітей, онуків і правнуків. 
Вшановуємо й представників покоління, обпаленого вогнем війни – ветеранів, учасників бойових дій, дітей війни та всіх тих, чиї долі було понівечено у безжальній воєнній круговерті двадцятого століття. Уклінно дякуємо їм за той неоціненний внесок, який вони зробили у спільну справу відновлення миру на території нашої держави та її повоєнної відбудови.

Дорогі ветерани!

Завдяки Вашому безсмертному подвигу, мужності та жертовності ми можемо сьогодні творити власну історію у своїй державі. Саме Ви звели міцні підвалини майбутньої незалежності України, самовіддано захищаючи рідну землю та її народ.
Щиро бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, миру, добробуту та довгих щасливих років життя. Нехай Ваш героїчний внесок у Перемогу слугує яскравим прикладом для прийдешніх поколінь і надихає Всіх нас на утвердження у суспільстві єдності в ім’я розквіту нашого краю, процвітання Української держави.
Зі святом Перемоги Вас!

Олександр Фищук, голова обласної державної адміністрації

Переглядів: 502 | Рейтинг: 5.0/1