Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » ШАНА І ПОВАГА ВАМ, ЛЮДИ В БІЛИХ ХАЛАТАХ
12:20
ШАНА І ПОВАГА ВАМ, ЛЮДИ В БІЛИХ ХАЛАТАХ

Традиційно, щороку в третю неділю червня своє професійне свято відзначають медичні працівники України. Цьогоріч свято, як ніколи, було щемним, адже думки лікарів, медичних сестер, фельдшерів та всіх працівників медичної галузі пов’язані з воєнною ситуацією на Сході України — там, де їхні колеги рятують життя військовослужбовців та мирних жителів.

Щирими словами вітали медичну еліту району голова Заставнівської райдерж­адміністрації Юрій Кітар, керівник апарату районної ради Роман Павчак, Заставнівський міський голова Ярослав Цуркан, головні лікарі: Заставнівської ЦРЛ Василь Липка, Центру ПМСД району Любомир Шевчук, голова Заставнівської РО Товариства Червоного Хреста Любов Іванович. З їх рук кращі працівники галузі отримали Подяки, Почесні грамоти та грошові премії.

Адресували медикам слова вдячності за активну підтримку волонтерського руху на Заставнівщині керівник координаційного штабу з допомоги воїнам АТО Микола Тофан, головний редактор газети "Голос краю" Майя Калин та редактор районного радіомовлення, голова районної організації НСЖУ Віктор Баланецький.

Почесними грамотами редакції та НСЖУ відзначено Василя Рудого — лікаря-хірурга Заставнівської ЦРЛ за особисту матеріальну допомогу воїнам АТО, Миколу Сопівника — фельдшера та Миколу Гараса — водія екстреної медичної допомоги за допомогу важко пораненому бійцю під час його транспортування із Львівського військового госпіталю до Чернівецького та волонтерську діяльність.
У період з червня 2014 року до червня 2015 року до редакції газети "Голос краю" найбільше позитивних відгуків надійшло на адресу Марії Симчак — лікаря-кардіолога та Наталії Пужняк — лікаря ультразвукової діагностики Заставнівської ЦРЛ. У знак підтримки думки читачів роботу цих лікарів відзначено Грамотами редакції газети "Голос краю" та НСЖУ.

Концертна програма, створена митцями галузі культури району додала гарного настрою та позитивних емоцій.

М.ВОЛОДИМИРСЬКА, О.ОСТАПОВИЧ (фото)

Переглядів: 476 | Рейтинг: 0.0/0