Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 12 » Швидше, вище,сильніше!
12:12
Швидше, вище,сильніше!

Вже стало традицією щороку у Заставнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  проводити Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізкультури і спорту.
Цьогоріч у рамках підтримки Олімпійських ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, задля втілення в життя науково-методичної проблеми школи «Формування культури здорового способу життя, виходячи з соціальних основ здоров‘я та усвідомлення відповідальності  суспільства за здоров‘я дітей» в  школі відбулося відкриття Олімпійського тижня під гаслом: «Ми – майбутні олімпійці!»
На урочистій загальношкільній лінійці учні школи ознайомилися з історією  виникнення Олімпійських ігор та їх відродженням в ХІХ ст. 
Винести Олімпійський прапор мали честь кращі спортсмени школи: Анна Ткачук, Мар’яна Ткач, Владислав Михайлюк, Степан Спісак.
Олімпійський вогонь запалив золотий призер України в складі збірної району з футболу, учень 7-Б класу Гліб Колісник. 
Упродовж тижня в школі  відбудеться Олімпійський урок за участю ветеранів  спорту району, спортивні змагання з настільного тенісу та шашок між учнями 5-11кл., змагання з міні-футболу між  учнями  7-11 кл.,  «Веселі старти» – між учнями 2-4 кл., конкурс малюнків на асфальті «Спорт – це життя!» для учнів початкової школи та виставка стінгазет на тему: «Швидше, вище,сильніше!».

С.Микитей, заступник директора з виховної роботи Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 483 | Рейтинг: 0.0/0