Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 20 » СЛУЖБА ПРОБАЦІЇ
14:17
СЛУЖБА ПРОБАЦІЇ

У зв’язку з прийняттям 05.02.2015 року Верховною Радою України Закону України «Про пробацію», який набрав чинності 27 лютого 2015 року, Державною пенітенціарною службою України розроблений план заходів щодо реалізації зазначеного Закону. Визначено оптимальну кількість працівників пробації. В Чернівецькій області планується ввести додатково: 3 посади психолога, 15 фахівців з соціальної роботи, 4 фахівці з питань виховної роботи (педагоги). Вказані категорії є вільнонайманими посадами і при розгляді питань щодо працевлаштування обов’язковою умовою є відповідність освіти і кваліфікації зазначеним вимогам: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста (бакалавр — для випускників Чернігівського юридичного коледжу, ДПтС України) за напрямком підготовки: педагогічна робота, соціальна робота, психологія.

З питань зарахування до кадрового резерву звертатись за адресою: м. Чернівці, вул. Українська, 39, кабінет №4, №7, телефони для довідок: 51-61-31 (Руслан Миколайович), 57-76-91 (Микола Олексійович).

Чернівецька установа виконання покарань відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області запрошує на роботу: лікаря-психіатра медичної частини Чернівецької УВП, молодших інспекторів відділу режиму і охорони Чернівецької УВП.

За довідками звертатись: м. Чернівці, Площа Соборна, 6. Телефон: 52-65-34 (чергова частина).

О.ШКОРОПАДА, старший інспектор Заставнівського РП кримінально-виконавчої інспекції
Новоселицького міжрайонного відділу ДПтСУ в Чернівецькій області,
ст. лейтенант внутрішньої служби

Переглядів: 487 | Рейтинг: 0.0/0