Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 27 » СВЯТКОВІ ВІТАННЯ
12:23
СВЯТКОВІ ВІТАННЯ

Шановні земляки!

 

Вітаю вас з Днем Конституції! 

Це свято нашої державності, української самобутності та демократичного вибору. 19 років тому Конституція  увійшла в наше життя як головний оберіг демократії і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права та захист свобод людини — фундаментальні засади, на яких ми будуємо українське суспільство.

Дорогі друзі! Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, мудрості й наполегливості.  Мирного неба та віри у перемогу!

З повагою, 
народний депутат України Максим Бурбак

 

Шановні краяни!

28 червня виповнюється 19 років від того часу, коли Верховна Рада України прийняла історичний і доленосний документ – Основний Закон нашої держави.
За важливістю цей день — в одному ряду з Днем Незалежності, коли наш народ визначив свій державницький шлях.

Цей період був наповнений різноманітними, нерідко суперечливими подіями в суспільно-політичному житті держави. Але незалежно від того, які корективи вносить життя — Конституція в нас єдина. Її потрібно виконувати такою, якою вона сьогодні є, у повному обсязі. Лише завдяки такому підходу разом нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де пануватимуть гуманізм, демократія, закон і справедливість.

Щиро вітаємо вас з Днем Конституції України.

Зичимо міцного здоров’я, добра, впевненості, добробуту і затишку у ваших родинах, успіхів у праці та процвітання.

З повагою, 
Ю.КІТАР, голова райдержадміністрації
Д.СКІГАР, голова райради
Я.ЦУРКАН, міський голова

Переглядів: 377 | Рейтинг: 0.0/0