Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » ТУРНІР ПАМ’ЯТІ — У ВЕРЕНЧАНЦІ
12:00
ТУРНІР ПАМ’ЯТІ — У ВЕРЕНЧАНЦІ

Вл.інф.

Село Веренчанка — одне з тих, де футбол шанують по-особливому. Чимало чоловіків та юнаків і зовсім маленькі хлопчики, навіть, не зважаючи на погоду, щонеділі  поспішають на сільський стадіон, аби не просто поганяти м’яча, але й розвивати спритність, точність реакції, витривалість та отримати позитивні емоції від неперевершеного азарту.

Але є в житті моменти, коли  гру присвячують людям, у котрих футбол чи не завжди був на першому місці. У Веренчанці також таких немало. На жаль, багато хто з них уже покинув цей світ. Отож з ініціативи жителя цього села, І.Мельничука, минулої неділі на сільському стадіоні відбувся турнір пам’яті, з метою вшанування колишніх футболістів і шанувальників цього виду спорту, а також популяризації футболу, зміцнення здоров’я юнаків і чоловіків. Веренчанці на цей турнір запросили команду із Заставни та почесного гостя — голову райдержадміністрації Ю.Кітаря.

Дружня зустріч завершилася нічиєю — 0:0. Але всі учасники гри надовго запам’ятають прізвища тих хлопців, котрі були фанатично залюблені у футбол: В.Фалібога, Г.Мельничук, І.Петращук, С.Божик, В.Теслик, В.Хортюк, Я.Попович.

Переглядів: 458 | Рейтинг: 0.0/0