Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 25 » УАЗ ВІД ВОЛОНТЕРІВ «ЩЕДРО» — СЕКТОРУ «М»
12:16
УАЗ ВІД ВОЛОНТЕРІВ «ЩЕДРО» — СЕКТОРУ «М»

У вівторок голова Заставнівської райдержадміністрації Юрій Кітар зустрівся з військовими комісарами Чернівецької області Віталієм Чураєм, Кіцманського об’єднаного військового комісаріату Василем Масьовським, головою районної ради Дмитром Скігарем, Заставнівським міським головою Ярославом Цурканом. Питання, яке потребує нагального вирішення, — відкриття Заставнівського районного військового комісаріату. Погодили — військові знову працюватимуть у приміщенні по вул.Гагаріна, 6, що у райцентрі. Часу мало. Вже восени комісаріат повинен працювати на повну силу.

Учасники робочої наради виявили бажання зустрітися з волонтерами ВО «Щедро», які готуються до чергової поїздки в зону АТО. Віталій Чурай та Василь Масьовський щиро дякували волонтерам Заставнівщини за ту безцінну допомогу, яку вони надають Українському війську, за безкорисливість, взаєморозуміння та безстрашність.

Засновники ВО «Щедро» Дмитро Щебранюк та Анатолій Дронь, військовий комісар області Віталій Чурай передали автомобіль марки УАЗ військовослужбовцю Миколі Віконському. Авто призначене для роботи в зоні АТО (сектор М).

P.S. Волонтери сердечно дякують приватному підприємцю, нашому землякові, який придбав УАЗ для військових та попросив не оприлюднювати своє прізвище. До речі, це не перша його вагома допомога. Довгих літ Вам життя, шановна наша ЛЮДИНО!

Майя КАЛИН

Переглядів: 571 | Рейтинг: 0.0/0