Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 16 » ВЧАСНО НАДАНА ДОПОМОГА РЯТУЄ ЖИТТЯ
16:26
ВЧАСНО НАДАНА ДОПОМОГА РЯТУЄ ЖИТТЯ

Життєва дорога кожної людини дуже непередбачлива. Сьогодні ти начебто повний сил і енергії, а завтра тебе збиває з ніг раптова хвороба.

Коли до нашої оселі постукала біда, був вихідний, але гіпертонія не вибирає днів. «Швидка» примчала за 10 хвилин, а вчасно та кваліфіковано надана допомога, 12-годинне лікування у неврологічному відділенні дозволили транспортувати хворого чоловіка до Чернівців.

Наразі інсульт позаду, попереду — період реабілітації та, як сказали лікарі, — кардинальна зміна ставлення до свого здоров’я.

Щире спасибі всім, хто за першим телефонним дзвінком відгукнувся на допомогу. Зокрема, головному лікарю Центру первинної медико-санітарної допомоги Л.Шевчуку, лікарям-невропатологам К.Хомич та О.Вдовіну, лікарям-анестезіологам В.Максимчуку та А.Бойку, фельдшеру швидкої допомоги М.Гандабурі, медсестрі В.Холодило та працівникові пункту невідкладної допомоги О.Фуштею, а також водію М.Гарасу.

Господнього вам оберегу, міцного здоров’я, родинного тепла, щасливої долі. Нехай устократ повернеться вам сердечне тепло, яке віддаєте своїм пацієнтам.

С.МАСЛОВСЬКА

 

Переглядів: 367 | Рейтинг: 0.0/0