Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 18 » ВІД МАЛЕНЬКИХ І ДОРОСЛИХ — ЩИРІСТЬ ТА ЛЮБОВ
17:49
ВІД МАЛЕНЬКИХ І ДОРОСЛИХ — ЩИРІСТЬ ТА ЛЮБОВ

Навіть ці маленькі заставнівчани знають, що означає слово — волонтерство. Ще до Великодніх свят вони разом зі своїми вихователями та батьками готували для наших воїнів подарунки, вивчали пісні та вірші про патріотизм та героїзм українського народу. Завідувачка установи №3 Г.Турецька та працівники дитсадка розповідають, що малюки ніколи не працювали з таким захопленням та ентузіазмом, коли дізналися, що їхні малюнки, вирізки, наклейки адресують бійцям, котрі захищають Україну від ворогів.
Отже, як кажуть, нашого брата — і маленького, і дорослого прибуває. Вже вкотре на приготування страв у зону АТО допомагають вчителі та учні Заставнівської гімназії. Відрадно, що до доброчинності вже вкотре долучилася і Горошовецька школа. Велику роз’яснювальну роботу організовує священик Вікнянської церкви Іоанна-Богослова о.Володимир. За його ініціативи та підтримки голови села Я.Котика парафіяльна громада зібрала велику допомогу (12 мішків продукції) і 500 грн. та передала у Заставну для приготування страв у зону АТО. Потужно посприяв і заставнівчанин Ю.Кульчик, який пожертвував 6 мішків борошна.
Вже 25 квітня волонтери райцентру знову розпочинають приготування страв на Схід України. Просимо долучатися до цієї благородної справи всіх небайдужих людей.

С.ВИЖНИЦЬКА

Переглядів: 459 | Рейтинг: 0.0/0