Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 18 » ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДЕПУТАТУ-РЕГІОНАЛУ ЗАСТАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VI СКЛИКАННЯ МИХАЙЛЮКУ ІГОРЕВІ ВАСИЛЬОВИЧУ
18:09
ВІДКРИТИЙ ЛИСТ ДЕПУТАТУ-РЕГІОНАЛУ ЗАСТАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VI СКЛИКАННЯ МИХАЙЛЮКУ ІГОРЕВІ ВАСИЛЬОВИЧУ

Шановний Ігоре Васильовичу!

Ми, депутати Заставнівської міської ради VI скликання, глибоко обурені вашими висловлювання на адресу колег-депутатів у черговій «повчальній» статті «Самоліквідація корупції в Заставні».

Звичайно, ми не юристи вашого гатунку, а тому цитувати статті Законів України не будемо. З чисто людської позиції хочемо зрозуміти вас, «правдолюба», який вже три роки не відвідує сесію міської ради, оскільки проживає в Німеччині, як ви з далекої європейської держави, опираючись лише на чергову інформацію в Інтернеті, спромоглись без прямого контакту з колегами, так «чітко» визначити позицію всіх і кожного депутата і обвинуватити їх у некомпетентності.

Якщо подивитися на список депутатів міської ради VI скликання, до якого ви апелюєте, то більше 80% люди з вищою освітою. Є серед них керівники організацій та установ, приватні підприємці, економісти, інженери, заслужені працівники охорони здоров’я, культури, освіти. За кожного з них проголосували добропорядні заставнівчани і кожен з них представляє їх інтереси. Ви, як фаховий юрист, мали би розуміти, що будь-які висловлювання на адресу опонентів повинні бути підкріплені відповідними документами з чіткою вказівкою джерела надходження інформації.

А чи не є порушенням Законів України ваше ігнорування інтересами виборців, які обрали вас депутатом? Заочна робота з виборцями і в регламентному комітеті, здається, ще не прописана в жодному законі.

Ви говорите про грубі порушення міським головою і депутатами Законів України при прийнятті тих чи інших рішень на сесії міської ради.

А де, крім звинувачень, фахові поради спеціаліста у галузі права?

Хіба ви не патріот України? Вас не болить душа за те, що сесія міської ради, нерідко перетворюється на дискусійний клуб за інтересами?

Можливо надмірна активність одних і «сліпе» голосування інших на час вашої присутності в залі, як фахового спеціаліста, докорінно б змінило ситуацію.

Будьте ввічливими і терпимими до опонентів. Перестаньте, високоповажний Ігоре Васильовичу, «поливати» брудом людей. Приїжджайте в Україну й активно включайтеся в роботу з практичної реалізації ваших «творчих напрацювань». Покажіть всім, що ви є справжній, а не «паперовий борець» з несправедливістю.

З повагою,
депутати Заставнівської міської ради VI скликання
Відкритий лист прийнято на 27 сесії Заставнівської міської ради від 9 липня 2015 року.

Переглядів: 579 | Рейтинг: 0.0/0