Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 25 » ВІДМІННИЙ ВИСТУП ЗАСТАВНІВЧАН
21:47
ВІДМІННИЙ ВИСТУП ЗАСТАВНІВЧАН

Вишукане свято краси, гармонії та пластики — так можна охарактеризувати Всеукраїнські змагання «Променад 2015», які відбулися у м.Трускавець. Вкотре з чудовим результатом повернулися учасники клубу спортивного та бального танцю «Гранд» (тренер — С.Даньков).
У категорії «Бейбі до 6 років» нагородами найвищого гатунку скарбничку команди поповнили Броніслав Григоренко і Анастасія Григоренко, Максим Пацарнюк і Ірина Мельничук, Максим Фалібога і Дарина Сяброва, «Бейбі до 8 років» — Максим Вівчар і Дарина Сяброва, Андрій Шелегон і Наталія Кузик, «Школа 2» — Андрій Шендеровський і Діана Бурдейна, «Школа 3» — Максим Романюк і Ірина Назарова, «Ювінали 1, початківці» — Дмитро Швед і Ангеліна Січковська, а Андрій Ганич і Антоніна Іванків посіли третє місце.
У категорії «Ювінали 2, початківці» на другу сходинку піднялися Максим Кушнірик і Яна Брус. У категоріях «Ювінали 2 «Є», клас» і «Ювінали 2 «Д» клас» найкраще виступили Олександр Пашинський і Дарина Ралик, другими стали Роман Страдецький і Аліна Василів.
Гучні оплески на свою адресу зібрали Станіслав Антоняк і Юлія Швед, які отримали нагороди найвищого гатунку в категорії «Юніори 2 «Д» клас», «Юніори 2, латина» і «Юніори 2, стандарт».

Переглядів: 498 | Рейтинг: 0.0/0