Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 11 » ВІДПОЧИВАЛИ СПОРТСМЕНИ ЗАСТАВНІВЩИНИ
12:43
ВІДПОЧИВАЛИ СПОРТСМЕНИ ЗАСТАВНІВЩИНИ

Літній сезон — у розпалі. Для когось відпочинок уже закінчився, для когось — триває, а дехто лише збирається піти у відпустку, планує поїздку, щоб оздоровитися, використати свій вільний час для цікавих подорожей, мандрів, унікальних знайомств. Найбільше відпочивають, як і належить, діти, які щоразу з нетерпінням очікують літніх канікул.

Нещодавно у таборі «Берізка» (с.Репужинці), який користується великим попитом,  відпочивало 29 спортсменів Заставнівщини. Це — борці, футболісти, гандболісти і тенісисти. Таким чином, тренування на спортивних майданчиках, вони поєднували з культурно-розважальною програмою. Дозвілля юних спортсменів детально обдумувала, планувала вихователь Наталія Руснак. Сюди також навідувалися голова райдержадміністрації Ю.Кітар і начальник відділу освіти М.Матейчук.

Недарма кажуть, що гарні спортсмени — талановиті в усьому. Табір їм дозволяє проявити себе в інших сферах, відкрити приховані таланти, можливості і здібності. Головне, щоб дітям такий відпочинок запам’ятався надовго і додому  вони повернулися з гарними  враженнями і цікавими думками.  

Переглядів: 400 | Рейтинг: 0.0/0