Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 24 » Військовослужбовці-строковики не братимуть участі в антитерористичній операції
17:27
Військовослужбовці-строковики не братимуть участі в антитерористичній операції

За інформацією Чернівецького обласного військового комісаріату, нині на Буковині проводиться медичний огляд призовників, які підлягають призову на строкову військову службу навесні цього року.
«Більшість призовників помилково вважають, що після призову на строкову військову службу будуть задіяні у проведенні антитерористичної операції на Сході країни, що і призводить до ухиляння від отримання повісток, – зазначає Чернівецький обласний військовий комісар Віталій Чурай. – Але це не відповідає дійсності. Адже відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», введеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року №744, військовослужбовці строкової служби в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях брати участь не будуть».
За словами воєнкома, у зв’язку із внесенням змін до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», громадяни 25-26 річного віку, у разі їхньої згоди, підлягають поновленню на військовому обліку призовників та призову на строкову військову службу до досягнення ними 27-річного віку.

Переглядів: 549 | Рейтинг: 0.0/0