Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 7 » «ВІОЙЛ - ЗЕРНО» — КРАЩЕ В РАЙОНІ
22:34
«ВІОЙЛ - ЗЕРНО» — КРАЩЕ В РАЙОНІ

З метою інформування у безробітних позитивного іміджу роботодавця, заохочення до легальної зайнятості та ознайомлення із станом на ринку праці Заставнівського району, був  проведений день відкритих дверей у товаристві з обмеженою відповідальністю «Віойл-Зерно». Захід проводили директор ТОВ «Віойл-Зерно» С.О.Вдовиченко, головний бухгалтер М.Я.Бачинська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Заставнівського РЦЗ Г.В.Коростатевич  та заступник начальника відділу надання соціальних послуг Заставнівського РЦЗ В.В.Максимчук.
Учасниками заходу були: начальник управління АПР Заставнівської РДА Я.Є.Олексюк, в. о. директора Чернівецького ОЦЗ Л.М.Кожолянко, начальник відділу організації профнавчання Чернівецького ОЦЗ Н.В.Кисільова, безробітні, які зареєстровані у  Заставнівському РЦЗ.
Для гостей заходу була проведена  екскурсія  територією, під час якої вони  ознайомились  з основними етапами технологічного процесу складського господарства, умовами праці на створених роботодавцем робочих місцях, розміром винагороди за виконану роботу, а також перспективами модернізації цього господарства.
Присутнім  були зазначено, що і умови  праці на створених роботодавцем робочих місцях, і розмір легальної винагороди за виконану роботу, і вимоги до забезпечення охорони праці знаходяться на високому рівні і є одними  із найкращих у Заставнівському районі.
Працівники Заставнівського РЦЗ розповіли про актуальні на даний час вакансії, які надали роботодавці Заставнівського району, умови організації тимчасових робіт на виробництві, умови відшкодування роботодавцям  єдиного соціального внеску , умови отримання безробітними одноразової допомоги на започаткування підприємницької діяльності. 

Г.КОРОСТАТЕВИЧ,  начальник  відділу взаємодії з роботодавцями Заставнівського РЦЗ

Переглядів: 479 | Рейтинг: 0.0/0