Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 2 » ВИЗНАЧИВСЯ ДРУГИЙ ФІНАЛІСТ
11:32
ВИЗНАЧИВСЯ ДРУГИЙ ФІНАЛІСТ

26 квітня у с.Чуньків відбулися другі зональні змагання з футболу на приз обласної газети «Голос краю», де за вихід до фіналу змагалося 10 команд. За грою футболістів спостерігали голова райдержадміністрації Ю.Кітар, головний редактор обласної газети «Голос краю» М.Калин, Чуньківський сільський голова К.Довгий, численні вболівальники і шанувальники цього виду спорту.
Перед початком до усіх присутніх звернувся голова райдержадміністрації Ю.Кітар, нагадавши про сумну дату в історії України — 29 річницю катастрофи на Чорнобильській АЕС.
Пам’ять усіх загиблих, які ціною власного життя і здоров’я вступили у двобій із «мирним атомом», вшанували хвилиною мовчання. Провідний спеціаліст ВФСТ «Колос» І.Онуфраш ознайомив із програмою зональних змагань.
Перша зустріч між командами Бабин-Василів завершилася на користь василівчан.
За путівку до фіналу доля звела футбольні збірні Дорошівців і Репужинців. Основний час завершився нічийним результатом. Серія пенальті визначила переможців. З рахунком 11:10 виграли репужинчани, які 10 травня на стадіоні с.Василів зустрінуться із командою с.Ржавинці. Початок гри о 12 годині.
Слід відзначити голкіпера збірної с.Репужинці, який не раз рятував ворота від неминучого голу. За належну підготовку футбольного поля і прилеглих територій подбав Чуньківський сільський голова К.Довгий.

Переглядів: 458 | Рейтинг: 0.0/0