Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 6 » З Днем журналіста!
12:29
З Днем журналіста!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ПЕРА!

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем журналіста!

Цей день особливий для всього нашого суспільства, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогодення і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації. Це люди, котрі володіють не лише літературним даром, але й високими моральними принципами, виявляють чітку громадянську позицію, різнобічний підхід до висвітлення подій, що відбуваються в районі та за його межами. 

Журналісти пропускають крізь серце людський біль і радощі, проблеми і здобутки, а вже тоді творять матеріали. На шпальтах газет, в радіоефірі з’являється інформація, подана об’єктивно, професійно і талановито — з розумінням та великим бажанням донести до свого читача високе Слово правди, віру в майбуття. Особливу повагу викликає те, що, дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте конструктивний діалог, висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми.
У цей святковий для вас день бажаємо невичерпної енергії для втілення у життя всіх задумів, планів і мрій, добрих і позитивних новин, гострого пера, міцного здоров’я, щастя, удачі та творчих успіхів!

З повагою,
Ю.КІТАР, голова районної державної адміністрації
Д.СКІГАР,  голова райради
Я.ЦУРКАН, міський голова

 

СМІЛИВИХ​ ТА УНІКАЛЬНИХ ПУБЛІКАЦІЙ

Шановні колеги-журналісти. Щиросердечно вітаю вас із нашим професійним святом. Журналіст — одна із найнебезпечніших і найскладніших професій. Перед нами стоїть важливе завдання — правдиво відображати дійсність без фальші та маніпуляцій. Нині це майже завжди непросто і завжди — небезпечно. Наша зброя — гостре перо.

У складний час випробувань ми живемо. Наші колеги гинули на Майдані під час Революції Гідності. Репортерів вбивають снайпери, вони потрапляють під гради, висвітлюючи війну на Сході України. Нині журналісти — це найперші волонтери, які підклали своє плече для створення Української Армії, вони займаються проблемами переселенців. До нас звертаються люди, коли не можуть знайти правди й справедливості у владних коридорах, коли їх зневажають і ображають. 

Шановні колеги! Низький уклін вам за відданість нашому часопису, роботі, яку обрали. Дякую вам за високу працездатність та витримку, відповідальність та любов до наших читачів. Особлива вдячність людям, які віддали часточку своєї душі газеті, а нині — на заслуженому відпочинку. Висловлюю щире спасибі нашим позаштатним кореспондентам — тим, хто завжди поряд з нами на журналістській передовій. 

Дорогі друзі, однодумці! Бажаю, щоб життя ніколи не примушувало іти проти совісті. Щоб переконання були твердими. Нехай репортажі будуть блискучими, а публікації — унікальними.

Шаленої всім фортуни, міцного здоров’я. Будьте завжди молодими, щасливими та впевненими в собі.

З повагою,
Майя КАЛИН, головний редактор газети «Голос краю»

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! 

Національна спілка журналістів України щиро вітає вас із професійним святом – Днем журналіста. 

На жаль, мусимо визнати, що з кожним роком перед представниками нашої професії постають усе більші виклики і небезпеки. Порушення прав журналістів, тиск і перешкоджання професійній роботі, насилля в часи євромайданів і, зрештою, війна, в  якій гинуть і наші колеги.  Та бачимо й те, що такі складні умови не зламали нас, а стали доказом професійності, мужності, вірності журналістським стандартам. Адже більшість колег-медійників доводять, що жодні перешкоди та небезпеки не стануть на заваді виконанню їхніх професійних обов’язків. І навіть на мирних територіях України вони також ведуть свою війну – війну за свободу слова, за демократію, за справедливість. 

Тож бажаємо вам, дорогі журналісти, аби вам не забракло мужності і натхнення, аби завжди було за що боротися і що відстоювати. І щоб, зрештою, ми дочекалися миру в нашій країні.

Нехай завжди з вами поруч будуть небайдужі люди, а ваша праця буде гідно оцінена аудиторією. Здоров’я вам, енергії і добробуту! 

З повагою, перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко

 

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ!

Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем журналіста України! Ви робите непросту, але дуже цікаву і відповідальну справу – надаєте людям інформацію про все, що відбувається довкола: у нашому краї, в нашій Україні, у цілому світі. Щодня і щомиті, у будень і свято ви на посту. Буковинська журналістика славиться не тільки фаховою майстерністю, а й громадянською позицією, співпереживанням та наступальністю. У різні часи ви демонстрували принциповість та об’єктивність, правдивість і патріотизм, послідовність і згуртованість. 

У найскладніший період для нашої держави – кризи влади, агресії Росії, інформаційної та реальної війни – ви стали на захист незалежності, неподільності, суверенності нашої держави не тільки Словом правди у публікаціях та ефірі, а й волонтерством, службою в Українській армії. 
Нехай завжди вільним і правдивим буде ваше Слово! Бажаємо вам міцного здоров’я, творчої наснаги, енергії та оптимізму! Бажаємо миру, злагоди, добробуту, затишку, любові – кожній родині і нашій славній Україні! Слава Україні!

Правління Чернівецької обласної організації 
Національної спілки журналістів України

 

Переглядів: 952 | Рейтинг: 0.0/0