Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 20 » З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!
15:00
З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

Заставнівська районна організація профспілки працівників державних установ щиросердечно вітає з Днем державної служби всіх, хто знання й уміння віддає інтересам держави.

Державний службовець — це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку широкими повноваженнями, а з іншого — несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка  потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Кожен на своєму місці виступає єднальною ланкою між владою і народом, знає його біди та проблеми, шукає шляхи їх вирішення. Довіра до влади починається з людини, яка вирішує свої повсякденні проблеми. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання.

Найщиріші слова подяки адресуємо всім державним службовцям, які самовіддано працюють на користь району, низький уклін ветеранам праці і тим, хто на заслуженому відпочинку.

Бажаємо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого європейського майбутнього України.

Зичимо вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.

 

Переглядів: 414 | Рейтинг: 0.0/0