Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Квітень » 25 » ЗАПОБІГАЙТЕ КОРУПЦІЙНИМ ДІЯМ
20:27
ЗАПОБІГАЙТЕ КОРУПЦІЙНИМ ДІЯМ

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Управління ДСНС України у Чернівецькій області (далі — Управління) створений з метою запобігання проявам корупції в Управлінні та його структурних підрозділах на місцях. Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників відомства  можете повідомляти за «телефоном довіри» Управління ДСНС України у Чернівецькій області: (03722) 4-68-85 (внутрішній 199) або на електронні адреси: bezpeka@cv.mns.gov.ua; bezpeka2@cv.mns.gov.ua
Також звертаємо вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб УДСНС, ви можете написати лист на електронну адресу terminova_upk@mns.gov.ua або повідомити за номером ''телефону довіри'' ДСНС: (044) 289-12-41.
У випадку, якщо ви стали свідком або об’єктом незаконних, корупційних дій з боку працівників системи ДСНС на території області, для отримання необхідної інформації та кваліфікованої допомоги телефонуйте за номерами зазначених вище телефонів. Конфіденційність гарантовано.

Переглядів: 462 | Рейтинг: 0.0/0