Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Червень » 20 » ЗАПОВНЮЄМО ЗВІТ З ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ З ТРАВНЯ 2015 — ПО-НОВОМУ
13:55
ЗАПОВНЮЄМО ЗВІТ З ЄДИНОГО СОЦІАЛЬНОГО ВНЕСКУ З ТРАВНЯ 2015 — ПО-НОВОМУ

Управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі нагадує, що 30 квітня 2015 року набув чинності наказ Міністерства фінансів України від 14.04.2015 № 435 „Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування”, яким передбачено не лише зміни у правилах формування звітних документів, але і встановлено нові форми звітності.

Працівники управління проаналізували звіти, які уже подані за травень, і виявили, що із 14 страхувальників допустили помилки, зокрема, у відображенні відсотків нарахування на заробітну плату в таблиці 6. За новою формою звітності заокруглення здійснюється до меншої цифри, якщо третя цифра після коми від 0 до 4, та до більшого, якщо  від 5 до 9. Будь-яке інше заокруглення вважається помилковим.

Також введено новий тип нарахувань „13”, за допомогою якого в графі 19 таблиці 6 додатку 4 відображається сума різниці між розміром мінімальної заробітної плати та фактично нарахованою заробітною платою за звітний та попередній звітні періоди. При застосуванні цього типу нарахувань графи 17,18 та 20 не заповнюються. 

Доданий „48” код категорії застрахованої особи – нарахування виплат у межах середньої заробітної плати працівників особам, призваним на військову службу за призовом. 

Інформація щодо нового затвердженого Порядку також розміщена на офіційному веб-сайті Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області в розділі «Важливо» (адреса веб-сайту: pfu-cv.gov.ua). За довідками можете звертатись за телефонами: 3-19-30.

Управління Пенсійного фонду України в Заставнівському районі 

Переглядів: 405 | Рейтинг: 0.0/0