Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 16 » ЗЛОВМИСНИКА — НА ПЕРЕДОВУ, У ЗОНУ АТО
16:22
ЗЛОВМИСНИКА — НА ПЕРЕДОВУ, У ЗОНУ АТО

Вл.інф.

До свята День народження кожен із нас ставиться по-різному. Але цей день, беззаперечно,  — завжди радість і гарний настрій. Бо вітання линуть від родини, друзів, близьких і знайомих, даруючи позитив та щирі слова побажань.

Недавно своє 45-ліття відзначив житель с.Хрещатик В.Горюк.
Його також через нашу газету привітали із цією датою.

Насправді, «вітальник» — зловмисник-жартівник під прізвищем зовсім чужої бабусі, хитро обійшовши всі «кордони» закону і моралі, принизив та образив гідність іменинника, поважної жінки і нашого часопису. Як мовиться, з брудними ногами «заліз» у особисте, приватне життя декількох сімей, розтоптав їхній спокій та «заніс» недовіру.

Редакція газети «Голос краю», як кажуть, без вини винна, висловлює своє вибачення перед всіма постраждалими і просить правоохоронні органи розібратися в цій справі. А зловмиснику, з не чоловічими, а дитячими «замашками», побажання: маєте зайві амбіції, надлишок енергії та злості? Наразі є де себе проявити — на передовій — у зоні АТО, там буде час і подумати над своїми вчинками у період війни і реалізувати свої «можливості».

Надалі, з метою попередження подібних випадків, просимо всіх наших читачів, замовляючи вітання для рідних, мати при собі документ, що посвідчує особу.

Переглядів: 378 | Рейтинг: 0.0/0