Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 24 » Звернення Гендиректора Агрохолдингу «Мрія» Саймона Чернявського до пайовиків та громад
15:40
Звернення Гендиректора Агрохолдингу «Мрія» Саймона Чернявського до пайовиків та громад

Шановні пайовики 
Агрохолдингу «Мрія»!

Останні декілька місяців «Мрія» переживала не прості часи, і ми кожен день працюємо над стабілізацією ситуації. Дякуємо вам, що незважаючи на всі труднощі ви залишаєтесь з нами. З свого боку я прикладу всі зусилля, щоб повернути «Мрії» позиції лідера сільськогосподарської галузі України і відновити репутацію надійного партнера. 
Перш за все, хочу повідомити вам, що «Мрія» вже почала процес індексації орендної плати, в результаті якої пайові виплати виростуть майже на 25%. Це означає, що сума грошей, яку отримає кожен пайовик «Мрії», в цьому році, збільшиться на чверть. Як і раніше у вас буде можливість отримати оплату в натуральній формі чи грошима, на ваш вибір.

Крім того, розуміючи ситуацію, що склалася в нашій державі, і потребу громад у фінансовій підтримці зі сторони компанії, я прийняв рішення про збільшення соціальних виплат до 100 грн. на кожен гектар, що компанія має в обробітку. Більша частина цих коштів піде на проекти, які ви самі визначите, залежно від потреб вашої громади. Також у рамках цієї суми «Мрія» планує підтримувати церкви, надавати допомогу учасникам АТО і, звичайно, не забуватимемо про майбутнє – про дітей.
Найближчим часом ми плануємо провести в кожному селі збори пайовиків, на яких більш детально відповімо на ваші запитання, поділимося з нашими планами і разом визначимо ключові соціальні проекти, реалізацію яких профінансує «Мрія». Я також хочу запропонувати вам обрати на зборах громади представника, людину, яка буде виступати від імені пайовиків Вашого села, брати активну участь у всіх соціальних ініціативах і контролювати разом з нами витрачання коштів, виділених «Мрією» громаді.

Що стосується виробничої діяльності, ми плануємо введення нових систем сівозміни, і, можливо, деякі площі цього року будуть виведені під пар. Ми хочемо зберегти родючість землі для багатьох поколінь, тому не будемо гнатися за короткостроковою вигодою. Зміни в сівозміні жодним чином не вплинуть на наших пайовиків: незалежно від того, засіяна земля або «відпочиває», орендна плата і всі соціальні виплати будуть виплачені в повному обсязі.
Останнім часом конкуренти намагалися скористатися тимчасовими труднощами компанії, навмисне поширюючи неправдиву інформацію. Хочу вас запевнити, «Мрія» продовжує працювати і з упевненістю дивиться в майбутнє. Ми будемо будувати компанію за всіма міжнародними стандартами, а це означає відповідальне ставлення до працівників, до природних ресурсів, підтримку громад, своєчасну виплату заробітної та орендної плати та сплату податків на благо громад та держави.
Для нас важливо завжди бути на зв'язку з Вами. Якщо у вас виникають питання або хочете поділитися з нами будь-якою інформацією, телефон нашої гарячої лінії 0 800 508 805 (безкоштовно).

З повагою, 
Генеральний директор «Мрія» Агрохолдинг Саймон Чернявський

 

Переглядів: 459 | Рейтинг: 0.0/0