Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 8 » ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИЦТВА ЗАСТАВНІВСЬКОГО РВ УМВС УКРАЇНИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО МИСЛИВЦІВ
12:00
ЗВЕРНЕННЯ КЕРІВНИЦТВА ЗАСТАВНІВСЬКОГО РВ УМВС УКРАЇНИ В ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ДО МИСЛИВЦІВ

Восьмого серпня у Заставнівському районі відкривається сезон полювання на пернату дичину. Керівництво Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області звертається до мисливців та просить бути дуже уважними та обережними, адже часто біля водойм, де  стріляють дичину, сидять рибалки, тож існує ризик підстрелити людину.
Для участі  всі мисливці повинні мати при собі відповідне посвідчення, щорічну контрольну картку обліку добутої дичини, відстрільну картку, дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, а також документи на собак мисливських порід, якщо вони теж братимуть участь у полюванні. У разі відсутності будь-якого вищезазначеного документа під час полювання,  цих осіб  притягуватимуть до відповідальності, згідно з чинним законодавством України.
Через високу температуру повітря в лісах зберігається надзвичайна пожежна небезпека, тому керівництво Заставнівського РВ УМВС України в Чернівецькій області закликає всіх мисливців ретельно дотримуватися не лише правил техніки безпеки під час полювання, а й правил протипожежної безпеки.

З повагою — керівництво Заставнівського РВ УМВС

Переглядів: 484 | Рейтинг: 0.0/0