Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Травень » 23 » Агрохолдинг «МРІЯ» і «ОТП Лізинг» відновили співпрацю: агрохолдинг отримав у лізинг техніку на 2,8 млн. доларів
13:29
Агрохолдинг «МРІЯ» і «ОТП Лізинг» відновили співпрацю: агрохолдинг отримав у лізинг техніку на 2,8 млн. доларів

Агрохолдинг «МРІЯ» та «ОТП Лізинг» відновили співпрацю, яка була припинена восени 2014 року у зв'язку з технічним дефолтом, оголошеним «МРІЄЮ». Компанії досягнули взаєморозуміння і підписали нову лізингову угоду, відповідно до якої «ОТП Лізинг» передає «МРІЇ» техніку та обладнання на 2,8 млн. доларів.

Згідно з угодою, агрохолдингу «Мрія» будуть передані техніка та обладнання, вилучені раніше, у зв'язку з невиконанням Компанією зобов'язань попереднього договору. Термін угоди — один рік, з можливістю пролонгації. Переговори щодо повернення решти техніки та обладнання тривають.

 «Наш основний пріоритет – відновити довіру партнерів до Компанії, — говорить Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг» Саймон Чернявський. — Підписання угоди з «ОТП Лізинг» дуже важливе для нас, оскільки це не лише вагомий крок у відновленні Компанії, а й позитивний сигнал для ринку про те, що «МРІЯ» знову стає надійним і відповідальним партнером».

Генеральний директор «ОТП Лізинг» Андрій Павлушин так прокоментував підписання договору: «Ми повірили новій команді «МРІЇ», значною мірою тому, що давно знаємо Саймона. У нього значний кредит довіри з боку ринку. Я дуже сподіваюся, що він та його нова динамічна команда виправдають нашу довіру. У них дуже важке завдання, але я впевнений — вони впораються».

Нагадаємо, що в лютому 2015 у зв'язку з невиконанням зобов'язань за кредитами, «МРІЯ Агрохолдинг» перейшов під контроль кредиторів. Комітетом кредиторів був призначений новий менеджмент, завдання якого – стабілізувати і відновити Компанію.

У березні 2015 року Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг» Саймон Чернявський заявив, що Компанія розраховує повністю відновити виробництво до 2017 року.

Переглядів: 401 | Рейтинг: 0.0/0