Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 24 » РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ САНІТАРНОЇ ОЧИСТКИ ТА БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ РАЙОНУ У 2015 РОЦІ
17:37
РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ САНІТАРНОЇ ОЧИСТКИ ТА БЛАГОУСТРОЮ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ РАЙОНУ У 2015 РОЦІ

Керуючись статтями 21, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», у відповідності до абзацу 3 статті 4 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації «Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Чернівецької області у 2015 році» від 13.03.2015 №108-р,  задля покращення санітарно-екологічного стану населених пунктів Заставнівського району:
1. Організувати проведення весняного — з 16 березня по 27 квітня та осіннього — з 1 жовтня до 1 листопада 2015 року місячників санітарної очистки та благоустрою населених пунктів району, здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, лісосмуг уздовж автошляхів, криниць, місць відпочинку у лісових масивах та вздовж автошляхів, а також забезпечення очищення від сміття берегів водойм у населених пунктах.
2. Рекомендувати головам виконкомів міської, селищної та сільських рад:
2.1. Прийняти аналогічні рішення на місцях щодо організації проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів району.
2.2. Розробити конкретні заходи щодо проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів району, залучити до їх виконання підприємства, організації та установи, незалежно від форм власності, фермерські господарства, підприємства житлово-комунального господарства, навчальні заклади, громадські організації району, а також громадян та забезпечити їх виконання.

 

Переглядів: 422 | Рейтинг: 0.0/0