Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Вересень » 7 » ОБЛАСТЬ ОТРИМАЄ 1 МЛН. 100 ГРН. З ДЕРЖАВНОГО ФОНДУ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НА ПРИДБАННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА – ОКСАНА ПАЛІЙЧУК
22:30
ОБЛАСТЬ ОТРИМАЄ 1 МЛН. 100 ГРН. З ДЕРЖАВНОГО ФОНДУ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ НА ПРИДБАННЯ ШКІЛЬНОГО АВТОБУСА – ОКСАНА ПАЛІЙЧУК

Про будівництво та реконструкцію навчальних закладів області йшлося на прес-конференції директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оксани Палійчук.
Як поінформувала представників місцевих засобів масової інформації посадовець, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 серпня 2015 року №543 «Деякі питання використання у 2015 році державних капітальних видатків»,  в цьому році для здійснення низки ремонтних робіт в  певних освітніх закладах області заплановане фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема,  кошти будуть виділені на  реконструкцію існуючої системи освітньої школи I– III ступеня з добудовою учбового корпусу та спортзалу з їдальнею в селі Горішні Шерівці Заставнівського району, капітальний ремонт благоустрою ЗОШ у Мамаївцях, заміну покрівлі ДНЗ в селі Витилівка Кіцманського району тощо.
Також, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №66 та внесених до неї змін, передбачено виділення коштів для робіт з будівництва загальноосвітньої школи в селі Йорданешти Глибоцького району, реконструкції солдатської їдальні під дошкільний навчальний заклад в місті Сторожинець, будівництва навчально-виховного комплексу в селі Тарнавка Герцаївського району, добудови навчального корпусу в селі Мушанець Кельменецького району.
Насамкінець Оксана Палійчук повідомила, що відповідно змін до додатку 5 Закону України «Про державний бюджет України на 2015 рік», для Чернівецької області передбачено 1 млн. 100 грн. на придбання шкільного автобуса.

Переглядів: 331 | Рейтинг: 0.0/0