Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Серпень » 29 » ДОРОШІВЧАНИ ВИГРАЛИ КУБОК РАЙОНУ З ФУТБОЛУ
12:03
ДОРОШІВЧАНИ ВИГРАЛИ КУБОК РАЙОНУ З ФУТБОЛУ

На стадіоні смт.Кострижівка, за багаточисельної підтримки шанувальників, команди сіл Дорошівці та Кадубівці розіграли найпрестижніший трофей району. Зустріч присвятили 24-річниці з дня проголошення Незалежності України. З перших хвилин футболісти дали зрозуміти, що ця гра є для них принциповою і ніхто не збирається поступатися суперникам,  створюючи небезпечні моменти, чим захоплювали і інтригували вболівальників.
Лише на 28 хвилині дорошівчанин С.Головачук, скориставшись своєю перевагою, відкриває рахунок зустрічі. На перерву команди розійшлися з рахунком 1:0 на користь ФК «Дністер». У другому таймі, на 60 хвилині, І.Щербак подвоює рахунок. За 15 хвилин до завершення другого тайму кадубівчани забивають гол, який не був зарахований (забитий з положення поза грою). Цей призвело до суперечки між гравцями, вболівальниками, де кожен, зі свого боку, доводив правоту і не погоджувався з рішенням суддів, які, до речі приїхали з м.Чернівці. 
Фінальна зустріч між ФК «Дністер» і командою с.Кадубівці завершилася з рахунком 2:0. Вона запам’ятається цікавими головими моментами, видовищною грою. Відрадно те, що команди виступали на «відмінно».
Нагородження проводив перший заступник голови райдержадміністрації В.Молдован, який гравцям, тренерам, вболівальникам бажав здоров’я, наснаги, легких і визначних перемог, видовищних і цікавих ігор, голова районної федерації футболу І.Михайлюк, голова ВФСТ «Колос» І.Кременький, провідний фахівець І.Онуфраш.
Переможець, команда ФК «Дністер»,  отримала Кубок, медалі найвищого  гатунку і грошові премії. «Срібних» нагород удостоєна команда с.Кадубівці.
Ще довго на стадіоні не стихали розмови, де вболівальники обговорювали вищезгадану фінальну зустріч, яка вже стала історією і залишила помітний слід у розвитку футболу.
 Спонсор кубка району з футболу — Заставнівське приватне підприємство «Надпредтеплосервіз» (директор П.Найда).

Л.БАЛАНЕЦЬКА

 

Переглядів: 463 | Рейтинг: 5.0/1