Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Березень » 24 » І КОЖЕН ФІНІШ — ЦЕ ПО СУТІ СТАРТ
15:27
І КОЖЕН ФІНІШ — ЦЕ ПО СУТІ СТАРТ

На жаль, у світі є таке поняття як «розлучення». 
Це страшне слово, яке означає розірвання подружнього зв'язку між чоловіком і жінкою за тих чи інших обставин.
Все частіше і частіше можна почути, побачити, що люди розривають шлюб. Виникає логічне питання: а навіщо вони його вкладали? Ні, я розумію, що можливо вони помилились один в одному, знайшли заміну, або просто життя до них повернулося не тим боком. У цих та інших питаннях я не компетентна, тому вирішила, що про це потрібно розпитати людину, яка пережила цю «трагедію».

— Доброго дня, мене звати Юліана. Я — редактор молодіжної сторінки газети «Голос краю». Сьогодні мені хотілося  б достукатися до розбитих сердець і довести, що розлучення – це не кінець життя. 
Розкажіть, будь ласка, як ви ставитесь до шлюбів?
— Добрий день.  Я постараюся допомогти у цьому питанні. До шлюбів ставлюся нейтрально. Мабуть,  тому, що  прожила немало літ і маю великий життєвий досвід. Можу впевнено сказати, що із цим не варто поспішати. До такого рішення потрібно бути готовим як морально, так і духовно. 
— Скажіть, будь ласка, скільки шлюбів ви укладали?
— Зараз це мій другий шлюб.
— Чи щасливі ви в ньому?
— Як і в кожній сім’ї у нас є свої негаразди: сварки, якісь дискусії, але  зі своїм чоловіком  живу вже 20 років.  Так, мабуть, я щаслива.
— Чи є  у вас діти?
— Так, у мене є донька. 
— Що ви можете розказати про свій перший шлюб?
— Скажу відверто, що не шкодую  про нього, адже наше життя можна порівняти із  фільмом, у якому ми — актори. Не всі витримують багатосерійність життя і на їхнє місце приходять інші. Безумовно, є люди, які грають свою роль до завершення фільму, таких потрібно цінувати та оберігати. Мій перший чоловік багато чого мене навчив, ми прожили лише 2 роки разом, але за цей час у нас не було непорозумінь. Це був час майже ідеального  життя. Із його мамою в нас були розбіжності. Можливо, це і вплинуло на розірвання шлюбу. А ще — він знайшов собі іншу. Він просто прийшов, поцілував мене і пішов. Після цього ми не бачились.
— Чи можете дати якісь поради нашим «розбитосердечним»?
— Так, я хочу поділитися своїм досвідом. Насамперед, не варто на собі класти хрест, адже на цьому життя не закінчується. Спочатку буде  важко, але потім це все мине. Головне, —  не закриватися у собі, не давати право на життя дурним думкам, адже цим ви лише загострюєте свій емоційний стан. Потрібно відволіктись, розвіятись, ходити на прогулянки із друзями, знайомими.  Цей період закінчиться, адже все має свій початок і свій кінець. Не варто «падати» в депресію, це безглуздо. Цим краще собі не зробите, а тільки нашкодите. Коли біль мине, згадуватимете все із посмішкою та слізьми від радості, що у вас все ж були прекрасні моменти життя із тією людиною. 
— Не зовсім розумію тих людей, котрі обговорюють своїх колишніх, і кажуть, які вони погані. Хіба це правильно? 
— Ні, це не правильно, бо, коли вони жили разом, то були щасливі.  Та щойно посварившись, починаються звинувачення і жоден із пари не хоче поступитися, тобто не прагне примирення. 
 — Чи хотіли б ви щось змінити у теперішньому сімейному житті?
— Ні, я живу так, як хоче цього моє серце. Я насолоджуюсь кожною хвилиною життя і цьому завдячую своєму першому чоловікові. Зараз у мене чудова донька, люблячий чоловік та вірні друзі. Чого ще потрібно для щастя? Життя вдалося.
— Щоб ви б хотіли побажати нашим читачам та розчарованим у коханні?
— Дорогі мої друзі, хочу побажати щирого кохання, вірних друзів, теплої домівки та просто людського щастя. Не забувайте, що після чорної смуги іде біла. Не зупиняйтесь на якихось проблемах, не відкладайте серйозні рішення на потім, адже цим ви лише заводите себе у глухий кут. І ніколи не шкодуйте про зроблене!
— Спасибі вам за щиру розмову. Дуже сподіваюся, що наші читачі зроблять для себе якісь висновки. Щасти вам!
— Спасибі  і вам, завжди хотіла поділитись із людьми своїм життєвим досвідом. До побачення!
Що ж, любі мої читачі, ця людина залишиться анонімом, але вона справжня жінка, яка  не побоялася проблем, вчасно з ними впоралася  і зараз вона щаслива. Чи знаєте ви чим відрізняється розумний від мудрого? Тим, що розумний робить помилки і вчиться на них, а мудрий просто не робить помилок. Бажаю вам, мої хороші, мудрості у цьому житті, ясного розуму. Просто живіть і насолоджуйтесь життям, кохайте і будьте коханими. Життя одне, тому його потрібно прожити так, щоб у Раю сказали: «Повтори!»

Юліана ІВАНИЩУК, редактор сторінки
Світлана МАСЛОВСЬКА, координатор

 

 

Переглядів: 498 | Рейтинг: 0.0/0